Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΘΥΡΑ7: «Στεκόμαστε δίπλα στην ομάδα για το 48ο, κόντρα στο σύστημα!» (photo)

ΘΥΡΑ7: «Στεκόμαστε δίπλα στην ομάδα για το 48ο, κόντρα στο σύστημα!» (photo)
Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 - 13:38

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού, ενόψει του μεγάλο ματς της πρεμιέρας των πλέι οφ στον Βόλο! Και φυσικά πάντα μπροστά, δόρυ και ασπίδα, οι οργανωμένοι! Οι οποίοι ταξιδεύουμε μεμονωμένα στον Βόλο, για το παιχνίδι εκεί! Και προτρέπουν τον κόσμο του Θρύλου να δώσει μαζικά, αλλά πάντα μεμονωμένα, το παρών στο Πανθεσσαλικό. «Στεκόμαστε δίπλα στην ομάδα για το 48ο, κόντρα στο σύστημα!», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΘΥΡΑ7 σε ανάρτησή της.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Όλοι οι δρόμοι σήμερα οδηγούν στο Πανθεσσαλικό του Βόλου!

Αρχίζουν τα πλέι οφ, ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ δίπλα στην ομάδα μας να πάρει το 48ο πρωτάθλημα, κόντρα σε κάθε λογική, κόντρα στο σύστημα, σε ένα πρωτάθλημα που ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ήδη πολλούς βαθμούς!

Όλοι βλέπουμε τις ανακοινώσεις τους, ότι θα τα δώσουν όλα, λες και δεν τα δίνουν όλα μια ζωή, απέναντι σε αυτόν που τους ΠΟΝΑΕΙ, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΘΥΡΑ7.

Δείτε όλο το μήνυμα παρακάτω:

Διαβάστε επίσης