Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μίτσελ πρέπει να βρίσκεται στη συζήτηση για τον κορυφαίο προπονητή στη Super League!

Ο Μίτσελ πρέπει να βρίσκεται στη συζήτηση για τον κορυφαίο προπονητή στη Super League!
Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 - 22:55

Ανέλαβε ένα πολύ δύσκολο έργο, σε μία στιγμή που οποιοσδήποτε άλλος προπονητής θα το σκεφτόταν... τρεις φορές για να ανάλαβει. Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είχε ανάγκη από έναν προπονητή που θα μπορέσει να κάνει τους «ερυθρόλευκους» ένα πολύ δυνατό σύνολο. Τη στιγμή που ο Θρύλος έμοιαζε να μην μπορεί να βρει τα πατήματά του.

Ο Μίτσελ επέστρεψε στον Ολυμπιακό για να μεταφέρει στους παίκτες το μέταλλο του πρωταθλητή ξανά και να τους βάλει στη «μάχη» του πρωταθλήματος. Βήμα-βήμα, το κατάφερε.

Στη συζήτηση για τον καλύτερο προπονητή στη Super League πολλές... φυλλάδες δεν αναφέρουν ή επιλέγουν σκόπιμα να μην το κάνουν, το όνομα του Μίτσελ. Ένας υγιής φίλος του αθλήματος όμως μπορεί να δεί καθαρά! Δεν γίνεται να απουσιάζει από την κουβέντα αυτή ο Ισπανός προπονητής του Θρύλου, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον Πειραιά, έχοντας δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο, μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα και έχοντας βάλει τον Ολυμπιακό σε ρόλο διεκδικητή του τίτλου.

Τον Μίτσελ βέβαια δεν τον ενδιαφέρουν όλες αυτές οι συζητήσεις. Τον νοιάζει μόνο πώς θα κάνει φέτος πρωταθλητή τον Ολυμπιακό. Τις απαντήσεις του τις δίνει στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί που οι παίκτες του φέρνουν τα αποτελέσματα και αγωνίζονται κόντρα σε όλους και σε όλα για το 48ο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Και τώρα ο Άρης

Και τώρα ο Άρης

Ο Θρύλος πάει παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν τον απασχολεί τι κάνουν οι αντίπαλοί του μεταξύ τους. Τώρα αφοσιώνεται στο ματς με τον Άρη.