Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν θέλουν καλές διαιτησίες, θέλουν να συνεχίζονται τα αίσχη!

Δεν θέλουν καλές διαιτησίες, θέλουν να συνεχίζονται τα αίσχη!
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 15:36

Δεν πρόλαβε καλά-καλά η Stoiximan Super League να ανακοινώσει τη συμφωνία της με την ΕΠΟ, να αναλάβει, σε συνεργασία με την ομοσπονδία, το να έρχονται στα υπόλοιπα πλέι οφ ελίτ και 1ης κατηγορίας διαιτητές από τοπ πρωταθλήματα της Ευρώπης και άρχισε η προπαγάνδα! Άρχισε ήδη ο αισχρός πόλεμος προς την καλυτέρευση των συνθηκών διεξαγωγής των πλέι οφ! Άρχισε ήδη, από τον γνωστό μηχανισμό στήριξης της «εξυγίανσης», ο αισχρός πόλεμος προς την ισονομία και την άνοδο του επιπέδου της διαιτησίας, στα ματς που απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Άρχισε ήδη με το «καλημέρα» η προπαγάνδα εις βάρος της… ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ των συνθηκών διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Δεν θέλουν! Θέλουν Κέλετ, Πινέιρους και Νταμπάνοβιτς! Δεν γουστάρουν ισότητα. Δεν γουστάρουν θεμιτό ανταγωνισμό. Θέλουν ληστείες και κλοπές και απλώς να ευνοούνται οι ομαδούλες που τους ταΐζουν.

Δείτε εδώ αντίδραση…

Δεν θέλουν μπάλα, λέμε! Θέλουν με κάθε τρόπο να πάρουν τον τίτλο, οι «εξυγιαντές». Όποιος από τους «εξυγιαντές». Δεν θέλουν τη βελτίωση του ποδοσφαίρου μας, θέλουν απλώς να γίνεται της… «εξυγίανσης».

Διαβάστε επίσης

Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης για κορυφαίου επιπέδου διαιτητές!

Το παίρνει πάνω του ο Μαρινάκης για κορυφαίου επιπέδου διαιτητές!

Ο πρόεδρος της Stoiximan Super League συναντήθηκε με τον Μπαλτάκο για τη διαιτησία. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να αναλάβει η διοργανώτρια το να έρχονται ελίτ και 1ης κατηγορίας ρέφερι, από κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.