Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καθοριστικός ο Πασχαλάκης στην «αντεπίθεση» του Θρύλου!

Καθοριστικός ο Πασχαλάκης στην «αντεπίθεση» του Θρύλου!
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 21:39

«Παύση» στο πρωτάθλημα, μετά την 1η αγωνιστική των πλέι οφ, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στη διακοπή έχοντας μειώσει την απόσταση από την κορυφή. Ο Θρύλος βρίσκεται στο -3 από την πρώτη θέση και θα συνεχίσει την «αντεπίθεση» του μέχρι τέλους, για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Η ομάδα του Μίτσελ «κυνηγάει» μια μεγάλη ανατροπή. Και ήδη, οι «απέναντι» τρέμουν τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν «τρέξει» ένα πολύ μεγάλο αήττητο σερί στο πρωτάθλημα, με το οποίο βρίσκονται τώρα σε αυτή τη θέση.

Είναι χαρακτηριστικό, πως η τελευταία ήττα των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα ήταν στις 17/10 του 2022. Τότε, που ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Από τότε, ο Θρύλος είναι ανίκητος! Δεν έχει ηττηθεί σε κανένα ματς της Stoiximan Super League.

Κομβικός σε αυτό το αήττητο σερί του Θρύλου είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο Έλληνας γκολκίπερ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, δηλαδή μία αγωνιστική μετά την ήττα από τους Θεσσαλονικείς στον Ναό. Σε 13 ματς, λοιπόν, ο Πασχαλάκης έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις και έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην «αντεπίθεση» του Θρύλου!

Οι ομάδες «χτίζονται» πρώτα από τον τερματοφύλακα. Και αυτό το επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, κατάφερε και «επέστρεψε» βήμα-βήμα στη διεκδίκηση του τίτλου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης