Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Μπακαμπού, σκόραρε ξανά! (video)

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Μπακαμπού, σκόραρε ξανά! (video)
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 - 10:21

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Σεντρίκ Μπακαμπού. Για δεύτερη φορά σε διάστημα πέντε ημερών, ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού σκόραρε με τη φανέλα του Κονγκό.

Μετά το γκολ του στη νίκη με 3-1 απέναντι στη Μαυριτανία, ο «ερυθρόλευκος» στράικερ «βρήκε» ξανά δίχτυα με το εθνόσημο. Στην ισοπαλία (1-1) της Εθνικής Κονγκό με τους Μαυριτανούς, για τα προκριματικά του Copa Africa, ο Μπακαμπού του Θρύλου άνοιξε το σκορ, αφού «έγραψε» το 1-0, στο 11ο λεπτό.

Ο σέντερ φορ των Πειραιωτών είχε πολύ καλή παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε. Δραστήριος, με τελικές προσπάθειες και «μπελάς» για την αντίπαλη άμυνα. Ωστόσο, αναγκάστηκε να αποχωρήσει νωρίς από την αναμέτρηση. Και αυτό, διότι αποβλήθηκε, στο 60ό λεπτό, με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Να σημειωθεί, ότι βασικός από την πλευρά της Μαυριτανίας αγωνίστηκε ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και νυν του Άρη, Αμπουμπακάρ Καμαρά. Μάλιστα, έμεινε στο γήπεδο όλο το 90λεπτο.

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης