Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καραπαπάς: «Εμείς κάνουμε πίσω μόνο για να πάρουμε φόρα» (photos)

Καραπαπάς: «Εμείς κάνουμε πίσω μόνο για να πάρουμε φόρα» (photos)
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 - 09:59

Η συνήθεια που έγινε λατρεία. Το μυθικό ξεμπρόστιασμα του Κώστα Καραπαπά, στην προπαγάνδα των απέναντι, όπως αυτή εκφράζεται από το γνωστό πορτοκαλί site και με βάση τις οδηγίες που παίρνει από εκείνους που το πληρώνουν… Για άλλη μια φορά, ο Κώστας Καραπαπάς τους χτυπάει με την αλήθεια. Αυτή την οποία δεν αντέχουν. Και με την οποία έχουν πάρει… διαζύγιο. Γλεντάει την προπαγάνδα ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Για άλλη μια φορά.

Με αφορμή τις γλαφυρότητες που ακολούθησαν τη συνάντηση με τις ΕΠΟ/ΚΕΔ και τα… πύρινα άρθρα, τα οποία γράφτηκαν κατά… δεκάδες, εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Κώστα Καραπαπά, αλλά και τις… δήθεν καταγγελίες Μπαλτάκου-Φιλιππούση στην UEFA, ενώ εκείνοι πήγαιναν για… πειθαρχικό, ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και κατέληξε με το εξής: «Νομίζετε ότι θα κάτσουμε να μας κουνάνε το δάχτυλο δημοσιογραφάκια που πληρώνονται από την εταιρεία που πλήρωνε ΚΑΙ τα ξενοδοχεία των ποινικών που πυρπολούσαν τα αυτοκίνητα των ατζέντηδων που εκβίαζαν; Μάλλον μας μπερδέψατε με άλλους. Εμείς πίσω κάνουμε μόνο για να πάρουμε φόρα».

Δείτε αναλυτικά τι πόσταρε:

Διαβάστε επίσης