Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεβάζουν ρυθμό Εμβιλά και Μπιέλ

Ανεβάζουν ρυθμό Εμβιλά και Μπιέλ
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 - 12:57

Μπορούν στον Ολυμπιακό να αισιοδοξούν ότι ο Εμβιλά και ο Μπιέλ θα είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη. Ο Θρύλος έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του αποκλειστικά σε αυτό το ματς και τα μαντάτα είναι καλά, για τους δύο άσους του Μίτσελ.

Τόσο ο Εμβιλά, όσο και ο Μπιέλ, προπονήθηκαν την Πέμπτη (30/3) και δείχνουν να είναι καλύτερα. Σε βαθμό ώστε να επιτρέπεται στον προπονητή τους να… χαμογελά. Να σκέφτεται ότι υπάρχει πιθανότητα να τους πάρει μαζί του, στην αποστολή του αγώνα. Και, γιατί όχι, να τους ρίξει και στη «μάχη». Το αν θα μπουν στην ενδεκάδα, ή όχι, θα φανεί. Αλλά πρώτα πρέπει να φανεί το αν θα είναι 100% έτοιμοι, για να πάρουν θέση στην αποστολή και στη συνέχεια θα κριθεί και η συμμετοχή τους, στην ενδεκάδα.

Είναι σημαντικό για τον Μίτσελ να έχει τους δύο ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους. Θα φανούν όλα σήμερα (31/3) πιο καθαρά και θα έχουμε εικόνα. Αν οι δύο ανεβάσουν εκ νέου σήμερα ρυθμό, θα έχουν την ευκαιρία να μπουν ξανά σε δράση, για το ματς με τον Άρη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Δεν υπάρχει λόγος να πιέσει τον Χάμες

Δεν υπάρχει λόγος να πιέσει τον Χάμες

Είναι σαφές ότι ο Κολομβιανός δίνει «άλλο αέρα» στην 11άδα του Θρύλου. Αλλά είναι επίσης σαφές ότι δεν υπάρχει λόγος να πιέσει ο Μίτσελ την επιστροφή του, με τον Φορτούνη να «πετάει».