Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν υπάρχει λόγος να πιέσει τον Χάμες

Δεν υπάρχει λόγος να πιέσει τον Χάμες
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 - 14:20

Ο Ολυμπιακός έχει πολλές λύσεις στο ρόστερ του. Ακόμη και όταν δεν μπορεί να έχει έναν παίκτη, όπως ο Χάμες Ροντρίγκες, έχει τη δυνατότητα να βάλει άλλον στη θέση του. Και όχι απλώς «να γίνει η δουλειά», αλλά να είναι η ομάδα το ίδιο καλή και αποτελεσματική και η απουσία να μην φανεί καν, που λέει ο λόγος! Για να το πούμε απλά, ο Μίτσελ δεν έχει κανέναν λόγο να πιέσει τον Χάμες να επιστρέψει.

Είναι σαφές ότι ο Κολομβιανός δίνει «άλλο αέρα» στην 11άδα του Θρύλου. Αλλά είναι επίσης σαφές ότι δεν υπάρχει λόγος να πιέσει ο Μίτσελ την επιστροφή του, με τον Φορτούνη να «πετάει». Βεβαίως, δεν μπορεί ο Φορτούνης να πάρει ΟΛΑ τα ματς μόνος του. Και να παίξει σερί τα μεγάλα ντέρμπι, στα «κόκκινα» και να τα περιμένει ο Ολυμπιακός όλα από εκείνον. Σε αυτό το πλαίσιο, θα περιμένει ο Μίτσελ κάποια στιγμή σύντομα τον Χάμες να επιστρέψει και να μπει, για να αποφορτιστεί και ο Φορτούνης, από τα συνεχή ματς, αλλά και να δώσει στην ομάδα αυτά που δίνει, ο παγκόσμιος Κολομβιανός.

Όπως είπαμε, ο Ολυμπιακός έχει λύσεις. Και μπορεί ο Ισπανός να τις εκμεταλλευτεί, όποτε έχει απουσίες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης