Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνθρωπος εμπιστοσύνης ο Ανιγκό και λύση εκ των έσω

Άνθρωπος εμπιστοσύνης ο Ανιγκό και λύση εκ των έσω
Τρίτη, 4 Απριλίου 2023 - 13:41

Κάθε απόφαση, στο επίπεδο του Ολυμπιακού, μετράει διπλά και τριπλά. Και έχει τη σημασία της. Αυτή τη στιγμή, ο Θρύλος εμπιστεύεται τον Ζοζέ Ανιγκό, έναν άνθρωπο ο οποίος βεβαίως δεν είναι ουρανοκατέβατος στον Ολυμπιακό. Είναι ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης, ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται καθημερινά μέσα στο Ρέντη και δουλεύει ήδη, για το καλό της ομάδας. Και όπως αναφέραμε, μία απόφαση όπως αυτή, να εμπιστευτεί ο Ολυμπιακός τώρα τον Ζοζέ Ανιγκό, μπορεί να αποδειχθεί κομβική, για τη συνέχεια και το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος.

Θα ήταν τελείως διαφορετικό να απευθυνόταν ο Ολυμπιακός σε κάποιον προσωρινό προπονητή εκτός ομάδας. Και διαφορετικό να ενεργοποιεί έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι ήδη εδώ! Και αυτή η απόφαση, η οποία έπρεπε να ληφθεί άμεσα και με πίεση χρόνου τρομερή, μπορεί να είναι καταλυτική.

Ο Ανιγκό ξέρει τους παίκτες. Ξέρει τα αποδυτήρια. Ξέρει την ομάδα, γενικά. Βλέπει καθημερινά το ρόστερ σε δράση. Σε προπονήσεις και αγώνες. Και, το βασικότερο, είναι προπονητής! Αυτή είναι η βασική του ιδιότητα, ασχέτως του ρόλου που έχει εν γένει στον Ολυμπιακό, αυτή την περίοδο. Ο Ανιγκό είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Και άνθρωπος του Ολυμπιακού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αναμένεται ενεργοποίηση Σισέ

Αναμένεται ενεργοποίηση Σισέ

Ένα από τα πράγματα που αναμένουμε να δούμε, στη μετά Μίτσελ εποχή, είναι η επιστροφή του Παπέ Σισέ στα δρώμενα της ομάδας.