Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κανός: «Ο Ολυμπιακός μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ξανά ο εαυτός μου (photo)

Κανός: «Ο Ολυμπιακός μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ξανά ο εαυτός μου (photo)
Τρίτη, 4 Απριλίου 2023 - 14:21

Το μήνυμα ενότητας του Σέρτζι Κανός έρχεται σε μία κρίσιμη καμπή, για την ομάδα και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Ισπανός χτύπησε στο ματς με τον Άρη και δυστυχώς τα νέα από τον τραυματισμό του αυτό, δεν είναι ευχάριστα. Ο Κανός αναμένεται να μείνει έξω για περίπου ένα μήνα και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι… χάνει τη «μάχη» για το πρωτάθλημα…

Ο Ισπανός άσος βλέπει δύσκολο το να προλάβει να ενισχύσει ξανά την ομάδα μέχρι το φινάλε των πλέι οφ και στέλνει μήνυμα ενότητας, για να έρθει ο τίτλος! «Νιώθω όλη σας την αγάπη. Ο Ολυμπιακός μού επέτρεψε να είμαι ξανά ο εαυτός μου. Θα προσπαθήσω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να επανέλθω για αυτή τη σεζόν. Πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Η ομάδα σας χρειάζεται. Πάμε Ολυμπιακέ», έγραψε στα social media.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αναμένεται ενεργοποίηση Σισέ

Αναμένεται ενεργοποίηση Σισέ

Ένα από τα πράγματα που αναμένουμε να δούμε, στη μετά Μίτσελ εποχή, είναι η επιστροφή του Παπέ Σισέ στα δρώμενα της ομάδας.