Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναμένεται ενεργοποίηση Σισέ

Αναμένεται ενεργοποίηση Σισέ
Τρίτη, 4 Απριλίου 2023 - 13:20

Ένα από τα σενάρια, τα οποία ακούγονται έντονα από τη Δευτέρα (3/4) κιόλας, ώρες μετά την παραίτηση του Μίτσελ, είναι η ενεργοποίηση του Σισέ. Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ, ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, αλλά κατά διαστήματα είχε μια… ταραχώδη παρουσία εδώ, έχει μπει εδώ και κάποιο καιρό στα… πιτς και παρέμενε εκεί.

Είχε γίνει κάποια στιγμή μία προσπάθεια να επανέλθει στα αγωνιστικά δρώμενα του Θρύλου, αλλά αυτή δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Με αποτέλεσμα να πάει ξανά πιο πίσω στο ροτέισον και να τον ξεπεράσουν οι Ντόη, Ρέτσος και εσχάτως ο Μπα. Τώρα, στα προσεχή παιχνίδια του Ολυμπιακού στα πλέι οφ, με τον Ζοζέ Ανιγκό στον πάγκο, ο Σισέ αναμένεται να πάρει μια ευκαιρία ακόμη.

Ο Ανιγκό ξέρει τον παίκτη καλά. Ξέρει τι μπορεί να κάνει αγωνιστικά. Όπως και ποιες είναι οι αδυναμίες του. Και ήδη «μπήκε» ξανά, περισσότερο στην ομάδα. Η προπόνηση της Τετάρτης και η ανακοίνωση της αποστολής θα δείξουν περισσότερα. Αλλά ακόμη και για το ματς με τον ΠΑΟΚ, υπάρχει πιθανότητα ο Σισέ να επιστρέψει άμεσα σε δράση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης