Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «γλέντι» Καραπαπά όταν το «σύστημα» είχε πρωτοανακοινώσει Αγκάγιεφ (photo)

Το «γλέντι» Καραπαπά όταν το «σύστημα» είχε πρωτοανακοινώσει Αγκάγιεφ (photo)
Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 - 11:29

Η γελοιότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο, στις ΚΕΔ/ΕΠΟ. Οι ορισμοί-κωμωδία συνεχίζονται και ενόψει του ματς-ρεβάνς του Κυπέλλου οι «αρχές» του ποδοσφαίρου φέρνουν ξανά τον Αζέρο Αγκάγιεφ να σφυρίξει. Ένα ματς υψηλής σημασίας, το οποίο… εμπιστεύονται στα χέρια ενός διαιτητή από κατώτερο πρωτάθλημα και μας λένε ότι κάνουν και καλά τη δουλειά τους…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Κώστας Καραπαπάς, όπως συνηθίζει, δεν τους αφήνει σε χλωρό κλαρί και τους ξεμπροστιάζει… Τους είχε ξεμπροστιάσει και όταν είχαν ανακοινώσει τον ορισμό του Αγκάγιεφ, την πρώτη φορά.

«Επιτέλους μας άκουσαν! Όρισαν διαιτητή από μεγάλο πρωτάθλημα. Από το Αζερμπαϊτζάν… Το Αζερμπαϊτζάν είναι γνωστό ότι εκτός από το τσάι του φημίζεται και για πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του, που μαζί με La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A και Ligue 1 θεωρούνται τα κορυφαία του κόσμου! Τι; Όχι;», είχε γράψει ο Καραπαπάς.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης