Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ίδιες γελοιότητες! Αγκάγιεφ όρισαν στην αυριανή ρεβάνς του Κυπέλλου!

Οι ίδιες γελοιότητες! Αγκάγιεφ όρισαν στην αυριανή ρεβάνς του Κυπέλλου!
Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 - 11:12
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μιλάμε για κωμικούς. Δυστυχώς όμως έχουν πάψει να είναι και αστείοι. Συνεχίζουν, σε ματς υψηλής σημασίας, να φέρνουν διαιτητές από… αστεία πρωταθλήματα, αμφιβόλου ποιότητας, ικανότητας και αξίας… Τώρα, φέρνουν πάλι τον Αγκάγιεφ, από το Αζερμπαϊτζάν, να σφυρίξει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, τη Μεγάλη Τετάρτη! Από το Αζερμπαϊτζάν, ξαναλέμε… Τον ίδιο… Αζέρο διαιτητή που είχαν ορίσει στο ματς που είχε αναβληθεί, φέρνουν ξανά οι φωστήρες Μάνταλος, Μπένετ, Μπαλτάκος και η… κομπανία τους. Αδιανόητο αίσχος, συνεχιζόμενο και χωρίς ΚΑΜΙΑ ντροπή πια… Χωρίς καμία συστολή…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Μπορεί ο Αζέρος Αλιγιάρ Αγκάγιεφ να έχει σφυρίξει αρκετά ματς στην Ελλάδα, όμως είναι ρέφερι από το κάτω ράφι και θυμίζουμε ότι τον είχαν βάλει και στο ματς της 1ης Μαρτίου, το οποίο αναβλήθηκε για αύριο (12/4) λόγω της τραγωδίας των Τεμπών. Πρόκειται για ημιτελικό κυπέλλου Ολυμπιακού-ΑΕΚ και ο Μπένετ με την κομπανία του δείχνουν ότι δεν μπορούν να βρουν ξένους ρέφερι επιπέδου και συνέχεια πάνε από το κακό στο χειρότερο από πλευράς ορισμών. Η επιλογή του Αγκάγιεφ είναι μια ακόμη απόδειξη ότι όλο και πέφτει το επίπεδο των ξένων που φέρνουν, κάτι που εντάσσεται (άλλωστε το επιβεβαιώνουν συνέχεια) στο σχέδιο απαξίωσής τους για να ζητάνε οι ομάδες Ελληνες ρέφερι.

Ο 35χρονος ρέφερι στις 3 Απριλίου 2022 είχε σφυρίξει Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-1 για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, όπου δεν είχε κάνει το μεγάλο λάθος, όμως δεν απέφυγε φάλτσα σε καταλογισμό φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού. Επίσης, ο Αγκάγιεφ σφύριξε άλλα πέντε παιχνίδια για τη Super League είναι τα εξής: 6η αγωνιστικών πλέι οφ (1/5/22) Παναθηναϊκός-Άρης 1-0, 2η αγωνιστική πλέι οφ (4/4/21): Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 3-0, 23η αγωνιστική (20/2/21): Ατρόμητος-ΑΕΛ 1-1, 22η αγωνιστική (2/2/20): Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-0, 24η αγωνιστική (10/3/19): ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-0. Ακόμη, σφύριξε και το περσινό μπάραζ (15/5/22) ανόδου Λεβαδειακός-Βέροια 1-0, ενώ στο 11/6/22 διαιτήτευσε Βέροια-Λαμία 1-2, ένα μπαράζ για μια θέση στη Super League. Στην Ευρώπη, στις 26/11/20 σφύριξε ΑΕΚ-Ζόρια 0-3 για τους ομίλους του Europa League.

Βοηθοί του Αγκάγιεφ στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ θα είναι οι συμπατριώτες του Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοφ, Ακίφ Αμιράλι, τέταρτος θα είναι ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας) και στο VAR ο Ελτσίν Μασίγεφ με τον Νικολαϊδη (Μακεδονίας).

Ο Αγκάγιεφ (= 1η κατηγορία στην UEFA) είναι διεθνής από το 2013 και ο Μασίγιεφ (= 2η κατηγορία στην UEFA) από το 2021. Και οι δυο από τις αρχές του έτους, εκτός από το χορτάρι, είναι διεθνείς και στο VAR.

Διαβάστε επίσης