Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπουρλότο στο πρωτάθλημα, πλακώνονται ασταμάτητα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ!

Μπουρλότο στο πρωτάθλημα, πλακώνονται ασταμάτητα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ!
Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 - 16:01

Αδιανόητος πόλεμος μεταξύ των πάλαι ποτέ… συμμάχων και συνεταίρων έχει ανοίξει ξανά! Μιλάμε για κανονικό πόλεμο! Μπουρλότο στο πρωτάθλημα, πλακώνονται Παναθηναϊκός-ΑΕΚ! Οι ατάκες που κυκλοφορούν από το ΔΣ της Stoiximan Super League είναι αξιοσημείωτες και δείχνουν το πόσο βαθιά έχει προχωρήσει η σαπίλα στο πρωτάθλημα.

«Το ποιος ελέγχει το ποδόσφαιρο σήμερα, την ΕΠΟ, το ποιος είναι ο κ. Παπαδόπουλος που δεν καταδικάστηκε από τις επιτροπές, το ξέρουν όλοι», φέρεται να έχει πει μεταξύ άλλων στο ΔΣ της Stoiximan Super League, η πλευρά του Παναθηναϊκού, με την πλευρά της ΑΕΚ να απαντά σε εξίσου έντονο ύφος και να κατηγορεί για… συκοφαντία!

Ο πόλεμος μεταξύ των μέχρι πρότινος… καλών φίλων έχει πάει πλέον σε άλλα επίπεδα. Και να φανταστείτε ότι και τις δύο πλευρές, το σύστημα τις πάει… πρίμα! Πιο πρίμα δεν παίρνει! Το πρωτάθλημα είναι σε τεντωμένο σκοινί και με τα καμώματά τους, τα «παιδιά» της «εξυγίανσης» το τινάζουν στον αέρα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης