Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρόμος στην ΕΠΟ από την κατακραυγή, «αδειάζει» τον Μπένετ

Τρόμος στην ΕΠΟ από την κατακραυγή, «αδειάζει» τον Μπένετ
Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 - 14:09

Έπαθαν σοκ στο Πάρκο Γουδή από τη γενική κατακραυγή, θυμήθηκαν μέχρι και την Ολιστική Μελέτη, καθώς δεν περίμεναν τόσες πολλές φωνές και έντονη αποδοκιμασία μετά την πραξικοπηματική αντικατάσταση του Πολωνού διαιτητή, Πάβελ Ρατσκόφσκι, των βοηθών του και του VAR από τον αγώνα ΑΕΚ-Άρης, προκειμένου να σφυρίξει ο Διαμαντόπουλος, με VAR τον Ευαγγέλου. Ενώ δηλώσεις για το θέμα έκανε μέχρι και ο... αντιπρόεδρος της ΚΕΔ, Σταύρος Μάνταλος, ο Μπένετ ως συνήθως είναι εξαφανισμένος, ολόκληρη ΕΠΟ και δεν τολμά να αναλάβει τις ευθύνες της, όταν όλοι «κράζουν» τον πρόεδρό της, Τάκη Μπαλτάκο.

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για το σκάνδαλο με την πραξικοπηματική αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητών με... λόγια του αέρα. Παράλληλα, «αδειάζει» τον Μπένετ στον οποίο «χρεώνει» τα πάντα, δηλαδή όλο το σκάνδαλο! Και κάτι ακόμα: Αν η ΚΕΔ είναι ανεξάρτητη γιατί ο Μπαλτάκος επέλεξε τον Αγγλο για το τιμόνι της; Γιατί έδιωξε τον Κλάτενμπεργκ λόγω αντιδράσεων της ΑΕΚ όπως αποκάλυψε ο ίδιος; Εννοείται ότι η ανακοίνωση της ΕΠΟ δεν πείθει κανέναν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σχετικά με δημοσιεύματα αναφορικά με την αντικατάσταση των διαιτητών του αγώνα ΑΕΚ-ΑΡΗΣ γνωστοποιούμε τα ακόλουθα.

  1. Σύμφωνα με το άρθρο 46 του Καταστατικού της ΕΠΟ αλλά και την σχετική πρόβλεψη της Ολιστικής Μελέτης, που έχει υπογράψει ο Πρωθυπουργός της Χώρας, η ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι απολύτως ανεξάρτητη και οι ορισμοί των διαιτητών είναι ανέλεγκτοι από την ΕΠΟ.
  2. Για τον λόγο αυτό ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της ΕΠΟ ούτε είχαν ούτε μπορούσαν να έχουν την οποιανδήποτε ανάμειξη είτε στον ορισμό είτε στην ανάκληση ορισμού των Πολωνών Διαιτητών του αγώνα ΑΕΚ-ΑΡΗΣ.
  3. Ο κ. Μπένετ, ως αρχιδιαιτητής, λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα, χωρίς την οποιανδήποτε παρέμβαση από την νυν Διοίκηση της ΕΠΟ, η οποία είναι υποχρεωμένη, σύμφωνα με τα προαναφερόμενα, να σέβεται τις αποφάσεις του, εγγυώμενη την θεσμοθετημένη ανεξαρτησία του.
  4. Η αποτελεσματικότητα, ακριβώς, των προαναφερομένων οδήγησε και οδηγεί στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης