Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ενόψει ΑΕΚ!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ενόψει ΑΕΚ!
Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 - 13:26

Απουσία της τελευταίας στιγμής μετράει ο Ολυμπιακός, ενόψει του αποψινού (19:30) ημιτελικού του Κυπέλλου, με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Μία απουσία σημαντική, μάλιστα. Ο Ολυμπιακός χάνει τον Ροντινέι, ο οποίος καθώς ταλαιπωρείται από μία ίωση, παραμένει κλινήρης και δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Σημαντικό το πρόβλημα ενόψει της ημιτελικής ρεβάνς με την ΑΕΚ. Με τον Ροντινέι να είναι σημαντικό «γρανάζι» στη μηχανή του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε πως στον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ, στην OPAP Arena, ο Ροντινέι δεν είχε μπει βασικός και η απουσία του είχε φανεί. Όταν ο Ροντινέι στη συνέχεια είχε μπει δεξιά, ο Θρύλος είχε πάρει τα πάνω του.

Σε ό,τι αφορά την αντικατάστασή του, θέση στην 11άδα αναμένεται να πάρει είτε ο Βρουσάι, είτε ο Ανδρούτσος. Και οι δύο βρίσκονται στην αποστολή και ο Ανιγκό θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή, για το ποιος θα είναι ο βασικός του δεξιός μπακ, σε αυτό το σημαντικό ματς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης