Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η επανεκκίνηση πρέπει να γίνει με το γκάζι στο τέρμα!

Η επανεκκίνηση πρέπει να γίνει με το γκάζι στο τέρμα!
Δευτέρα, 17 Απριλίου 2023 - 10:57

Απέναντι σε όλες τις δυσκολίες. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Με το σύστημα να τον πολεμά και με τον ίδιο να παλεύει απέναντι στα δικά του λάθη και στις δικές του επιλογές. Ο Θρύλος δεν έχει μόνο το αγωνιστικό κομμάτι να κοιτάζει. Έχει, δυστυχώς και τους «απέναντι» να τον πολεμούν με κάθε τρόπο… Και στην τελική ευθεία, οφείλει να μπει με… φουλ ένταση!

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε διαδικασία προετοιμασίας για το ματς της Κυριακής του Θωμά, με την ΑΕΚ στον Ναό. Και η νίκη είναι μονόδρομος. Η επανεκκίνηση πρέπει να γίνει με το γκάζι στο τέρμα! Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεν υπάρχει άλλη οδός. Ο Ολυμπιακός δεν έχει μάθει στη μετριοπάθεια. Και μέσα σε αυτή, στη μετριοπάθεια, το σύστημα δρα. Εκμεταλλεύεται την οποιαδήποτε στιγμή… χαλάρωσης, ευφορίας και ηρεμίας, στις τάξεις του Ολυμπιακού, για να δράσει, στο παρασκήνιο.

Δεν επιτρέπεται ο Ολυμπιακός να δώσει άλλο δικαίωμα. Η αρχή πρέπει να γίνει με νίκη, την προσεχή Κυριακή. Και η συνέχεια πρέπει να είναι ανάλογη. Άρης εκτός έδρας. Βόλος εντός. Το 3/3, μετά τη διακοπή για το Πάσχα είναι… επιβεβλημένο. Στο Ρέντη το ξέρουν. Και κινούνται αναλόγως.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πόσα δεκάρια;

Πόσα δεκάρια;

Ο Φορτούνης επιτελικός και στην πτέρυγα, ο Μπιέλ στα άκρα και να συγκλίνει, ο Ματιέ… υβρίδιο. Πόσα δεκάρια υπάρχουν, τελικά, στο ρόστερ του Θρύλου;

Θα ρεζιλευτούν πολύ ακόμα;

Θα ρεζιλευτούν πολύ ακόμα;

Πέρασαν και τα μέσα Απριλίου, πέρασε και το Πάσχα και οι ανίκανοι στην ΕΠΟ ακόμη δεν μπορούν να συμφωνήσουν για το που θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου. Τα αφεντικά τους τι λένε;