Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαλλιά κουβάρια οι «σύμμαχοι» στην ΕΠΟ!

Μαλλιά κουβάρια οι «σύμμαχοι» στην ΕΠΟ!
Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 - 20:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Μπαλτάκος, ο Μάνταλος και ο Μπένετ κατάφεραν το ακατόρθωτο! Εβαλαν τους «συμμάχους» να τσακώνονται και η ΕΠΟ έγινε πεδίο μάχης! Αφορμή αποτέλεσε η αντικατάσταση του Πολωνού Ρατσκόφσκι από τον Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας) στο ματς ΑΕΚ-Αρης 3-1 για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Αρχικά, ο καβγάς «άναψε» μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Υπενθυμίζουμε ότι οι δυο ομάδες, δηλαδή οι Αλαφούζος, Μελισσανίδης αλλά και ο Σαββίδης του ΠΑΟΚ, συμμάχησαν για να φτάσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο σημείο που είναι τώρα, πιο κάτω και από τον πάτο και παρόλα αυτά η ΑΕΚ υποδύεται την… πρέσβειρα της «εξυγίανσης».

Επειδή ο Παναθηναϊκός βλέπει ότι έχει… κολλήσει στα δέκα πέναλτι, εξαπέλυσε επίθεση στους Μπαλτάκο, Μπένετ. Όμως, ο Αλαφούζος δεν μίλησε στη σύσκεψη για τη διαιτησία στα γραφεία της ΕΠΟ ενώ τώρα… θυμήθηκε και τη Super League. Πρόκειται για ετεροχρονισμένη όσο και υποκριτική «αντίδραση» του ΠΑΟ, η οποία καταγράφθηκε την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο του ΔΣ της διοργανώτριας, και με την οποία ζήτησε να φύγουν… χθες οι Μπαλτάκος, Μπένετ και Μάνταλος!

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επέλεξε να σιωπήσει, μίλησε για να μιλήσει, αφού δεν επέλεξε την κόντρα, στη σύσκεψη της 27ης Μαρτίου που συγκάλεσε ο Μπένετ στα γραφεία της ΕΠΟ. Ας μην ξεχνάμε και ότι προηγήθηκε επίθεση στους Μπαλτάκο, Μπένετ, πάντα με αφορμή «σκανδαλώδη αλλαγή διαιτητών» στο ματς ΑΕΚ-Αρης 3-1, ζητεί εξηγήσεις «αλλιώς οι διοικούντες αυτήν (σ.σ. εννοεί το ακατάλληλο δίδυμο των Μπένετ, Μπαλτάκου) θα βρεθούν σπίτια τους, αφού πρώτα περάσουν από την Εισαγγελία για να δώσουν εξηγήσεις για τα πεπραγμένα τους».

Ο ΠΑΟΚ διάλεξε άλλον τρόπο, όμως είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Μέσω της προπαγάνδας του, πάλι για τον ίδιο λόγο για την αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητών, επέλεξε να κατηγορήσει την ΑΕΚ ότι «με αυτά που κάνει δίνει δικαιώματα», επισημαίνοντας ότι ενώ κατηγορείται η ΚΕΔ για την αλλαγή των Πολωνών με τον Διαμαντόπουλο, είναι φοβερό αντί για αυτή να απαντά η ΑΕΚ!

Ναι, σε αυτό το σημείο έφτασαν τον Μπένετ, το λένε και οι ίδιοι. Η ξεφτίλα του αρχιδιαιτητή δεν έχει όριο. Μιλάνε άλλοι, ακόμη και ΠΑΕ, αντί για τον Αγγλο αρχιδιαιτητή!

Διαβάστε επίσης

Μαρινάκης: «Ορίστε ελίτ διαιτητές»

Μαρινάκης: «Ορίστε ελίτ διαιτητές»

Επιστολή του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Super League στις ΚΕΔ, ΕΠΟ, η οποία κοινοποιείται και στην UEFA, και τονίζει ότι «πρέπει να σεβαστείτε το πρωτάθλημα».