Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξέφραγο αμπέλι η ΕΠΟ

Ξέφραγο αμπέλι η ΕΠΟ
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 - 15:51

Το θέμα των οφειλών των ομάδων στους διαιτητές συζητήθηκε στην ΕΕ της ομοσπονδίας που έγινε στις 7/4, όπου αποδείχθηκε ότι η ΕΠΟ είναι ξέφραγο αμπέλι. Συνολικά 13 ομάδες της Super League 2 κινδύνευαν με αφαίρεση δελτίων για αυτόν τον λόγο και πήγαν να το αντιμετωπίσουν με εκχώρηση εισπράξεων από το συμβόλαιο της ΕΡΤ. Όμως, χρήματα δεν δόθηκαν και ένας υπάλληλος της ομοσπονδίας, ο διευθυντής οικονομικών αντί να ενημερώσει τη διοίκηση ενημέρωσε τον Μάνταλο!

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να προκαλέσει την έκρηξη του Αγραφιώτη που ρώτησε τον υπάλληλο: «Τί είναι ο Μάνταλος; Tί είσαι εσύ και αποφασίζεις ποιον θα ενημερώσεις και δίνεις παρατάσεις από μόνος σου; Toν Μπαλτάκο τον ενημέρωσες;».

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου σχολίασε: «Έχει παραγίνει το κακό, δεν μπορεί οι υπάλληλοι να διοικούν την ΕΠΟ».

Πάντως, το θέμα των οφειλών λύθηκε με την καταβολή των χρημάτων (= 162.000 ευρώ) από την SL 2.

Όμως, η ουσία είναι ότι στο Πάρκο Γουδή ασχολούνται μόνο με τη διαιτησία και όχι με την αλλοίωση των όρων διεξαγωγής της SL 2. Αν ήταν να αλλάξουν κάποιον διαιτητή ή να βάλουν κάποιον άλλον θα... έτρεχαν όλοι. Η πλάκα είναι ότι το καλοκαίρι έβαλαν στον ΚΑΠ διάταξη να μηδενίζονται όποιες ομάδες «φεσώνουν» τους διαιτητές, όμως δεν εφαρμόστηκε τίποτα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης