Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το αίσχος με την υποδοχή των ελίτ

Το αίσχος με την υποδοχή των ελίτ
Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 - 01:02

Ο ελίτ διαιτητής, ο Ιταλός Νταβίντε Μάσα, ας γελάσουμε. Υποτίθεται ότι φέρνουν διαιτητές από το πάνω ράφι για να παίξουν καλά και να μη βάλουν... μπουρλότο στο πρωτάθλημα. Και όμως δεν τα κατάφεραν επειδή οι αρμόδιοι είναι ανίκανοι, ακατάλληλοι και επικίνδυνοι.

Ναι, για την ΚΕΔ χτυπάει το καμπανάκι. Πώς γίνεται οι ξένοι διαιτητες ακόμη και οι ελίτ, να σφυρίζουν με την ίδια φιλοσοφία με τους Έλληνες της «εξυγίανσης». Δηλαδή με διαιτησία 100-0 κατά του Ολυμπιακού και 100-0 υπέρ της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Ουσιαστικά δεν έχουμε να κάνουμε με διαιτησία, αλλά με εγκλήματα που αλλοιώνουν τη βαθμολογία, αλλά και το πρωτάθλημα.

Τους φέρνουν για να παίξουν καλά, όμως ποιοι τους υποδέχονται και τι τους λένε; Αυτό είναι και το κλειδί για το πώς θα σφυρίξουν. Με άλλα λόγια δεν φαίνεται να τηρείται το πρωτόκολο της UEFA. Κανονικά έπρεπε να ανακοινώνουν ποιοι υποδέχονται τους ξένους διαιτητες ακόμη και τους ελιτ! Δεν είναι δυνατόν οι οδηγοί των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων που τους μεταφέρουν, όπως μαθαίνουμε, να έχουν άποψη. Ένας διαιτητής για να σφυρίξει 50-50 δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με διάφορους... επικίνδυνους τύπους. Ο Μπαλτάκος και ο Μπένετ τι έχουν να πουν για όλα αυτά;

Διαβάστε επίσης