Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να το χαίρονται το πέτσινο

Να το χαίρονται το πέτσινο
Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 - 09:41

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στα «κάγκελα». Είτε ήταν στο γήπεδο Καραϊσκάκη, είτε δεν ήταν, είδε τη σφαγή, η οποία συντελέστηκε εις βάρος του Ολυμπιακού. Για ακόμη μία φορά. Και αναρωτιέται, εύλογα, για ποιο λόγο δεν έκαναν απλώς απονομή από την αρχή, να μη χρειαστεί να ζήσουμε όλο αυτό το αίσχος, το οποίο ζούμε σταθερά, κάθε αγωνιστική.

Άμοιρος ευθυνών δεν είναι ο Ολυμπιακός. Τα λάθη του τα έκανε. Τα πλήρωσε και τα πληρώνει. Ακόμη και έτσι, όμως, έχουν την ανάγκη να τον ληστέψουν για να τον νικήσουν. Να τον «βγάλουν» από τη «μάχη» του τίτλου. Δεν μπορούν αλλιώς. Δεν μπορούσαν, διόλου, κατά τη διάρκεια της σεζόν. Στο -12 τον είχαν τον Ολυμπιακό και το έφτασε στο -3. Δεν μπορούν. Έχουν ανάγκη τα δεκανίκια τους και μόνο έτσι μπορούν, στο φινάλε, να πάρουν μια πέτσινη νίκη και να διεκδικούν ένα πέτσινο, αλλοιωμένο πρωτάθλημα.

Να το χαίρονται, λοιπόν, το πέτσινο πρωτάθλημά τους. Όποιος από τους «εξυγιαντές» και αν το πάρει. Σιχασιά σε υπερθετικό βαθμό, για το αίσχος της «εξυγίανσης». Λυπούμαστε, αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Και είναι υπεύθυνοι όλοι όσοι έχουν επιτρέψει σε αυτό το σύστημα να δρα και να μην υπόκειται σε κανενός είδους έλεγχο… Να το χαίρονται το πέτσινο και να είναι βέβαιοι ότι ο Ολυμπιακός είναι εδώ και θα επιστρέψει στην κορυφή. Ποδοσφαιρικά, όχι πέτσινα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μη σταματήσεις!

Μη σταματήσεις!

Μόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να εγγυηθεί την ανατροπή της κατάστασης. Εσωτερικά, σε επίπεδο ομάδας και συνολικά, σε επίπεδο ελληνικού ποδοσφαίρου.