Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα αγωνιστικά δικά μας, η κλοπή δική τους!

Τα αγωνιστικά δικά μας, η κλοπή δική τους!
Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 - 10:03

ΟΚ, να δούμε τα λάθη μας, ως Ολυμπιακός. Να δει η ομάδα τι δεν πήγε καλά στο χτίσιμο, στις μεταγραφές, στο θέμα του προπονητή. Ναι, να τα δει. Αλλά, σοβαρά τώρα, θα συζητήσουμε για τα αγωνιστικά, μετά από αυτό που έγινε χθες βράδυ στο Καραϊσκάκη; Θα συζητήσουμε, μετά τα αίσχη που ζήσαμε και χθες, στο φαληρικό γήπεδο, για… μεταγραφές και για προπονητή; Με ΑΥΤΑ τα δεδομένα, με αυτούς τους παίκτες, με αυτή την κατάσταση, ο Ολυμπιακός τους έφτασε στο -3 και τους έκανε να ΞΕΒΡΑΚΩΘΟΥΝ πλήρως. Δείχνοντας ότι απλώς, χωρίς τα δεκανίκια τους, δεν μπορούν.

Λοιπόν, ούτε δικαιολογίες, ούτε τίποτα. Ούτε θα στρέψει ο Ολυμπιακός το βλέμμα του, από τα λάθη τα οποία έχει κάνει, κατά τη φετινή σεζόν. Τα αγωνιστικά δικά μας, η κλοπή δική τους! Ο Ολυμπιακός κοιτάζει κατάματα τα δικά του λάθη και δουλεύει ήδη για να τα διορθώσει. Με τις εν ψυχρώ κλοπές εις βάρος του, όμως, τι γίνεται;

Αυτό που υποστηρίζουν, δηλαδή, όσοι λένε «κοιταχτείτε στον καθρέφτη» είναι να πληρώσει ο Μαρινάκης ξανά εκατομμύρια, για να βλέπει να «ληστεύουν» τον Ολυμπιακό εν ψυχρώ, μέσα στο γήπεδό του; Να φέρει οποιονδήποτε προπονητή να χτίσει, για να βλέπει τη δουλειά του να πηγαίνει περίπατο, από τα διαιτητικά αίσχη που γίνονται στεγνά, σε κάθε αγωνιστική; Είπαμε, έτσι; Λίγη λογική… Ο Ολυμπιακός θα χτίσει, από την αρχή. Το έχει ξανακάνει. Και θα το κάνει ξανά. Αλλά πρώτα να υπάρχει ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ για να χτίσει επάνω σε αυτό… Άντε με τους αισχρούς…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μη σταματήσεις!

Μη σταματήσεις!

Μόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να εγγυηθεί την ανατροπή της κατάστασης. Εσωτερικά, σε επίπεδο ομάδας και συνολικά, σε επίπεδο ελληνικού ποδοσφαίρου.