Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το VAR... έλειπε και από το «Βικελίδης»

Το VAR... έλειπε και από το «Βικελίδης»
Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 - 22:38

Σε κάθε αγωνιστική πλέον γινόμαστε μάρτυρες του... δόγματος δύο μέτρα και δύο σταθμά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Συνεχώς βλέπουμε τα παραδείγματα να πληθαίνουν και φυσικά αυτά να είναι εις βάρος του Ολυμπιακού, αλλά υπέρ των γνωστών... άγνωστων του πρωταθλήματος.

Στο «Κλ. Βικελίδης» όπου έπαιξε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη φαίνεται πως το VAR δεν παρακολουθούσε αυτό το ματς, μάλλον περίμενε να ξεκινήσει το ντέρμπι της Φιλαδέλφειας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Απόδειξη το γεγονός πως δεν είδαν ποτέ τη φάση του δεύτερου γκολ του Άρη στο 65', όταν ο Ιτούρμπε έσπρωξε στον αέρα τον Ανδρούτσο και έτσι πήρε το πλεονέκτημα να γίνει κάτοχος της μπάλας, να κάνει τη σέντρα μόνος του και από εκεί και πέρα να έρθει το γκολ με το λάθος διώξιμο του Μπα.

Έγινε όμως ακόμη χειρότερο δέκα λεπτά, στο 75', τότε που ο Μπιέλ ήταν έτοιμος να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Νταρίντα ανέτρεψε τον παίκτη του Ολυμπιακού από πίσω και ενώ ήταν μία ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και από το VAR δεν είδαν ποτέ τη φάση...

Αυτά λίγα 24ωρα μετά και από τη σφαγιαστική διαιτησία του Ιταλού ρέφερι, Μάσα, στο Καραϊσκάκη με την ΑΕΚ, τότε που επίσης το VAR... έλειπε και σε κραυγαλέες φάσεις δεν παρενέβη ως έπρεπε να κάνει.

Διαβάστε επίσης

Ξυπνητήρι… τώρα!

Ξυπνητήρι… τώρα!

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του Βόλο, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να συνεχίσει με αυτή την εικόνα.