Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξυπνητήρι… τώρα!

Ξυπνητήρι… τώρα!
Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 - 10:43

Άλλο ένα κακό βράδυ. Άλλο ένα βράδυ που ανέδειξε τις παθογένειες του φετινού Ολυμπιακού. Και αυτό είναι το ένα κομμάτι, της φετινής χρονιάς, όπως έχουμε πει. Γιατί πολλοί πατάνε σε αυτό, για να κρύβουν τα αίσχη της «εξυγίανσης» και τις εμετικές διαιτησίες-«πιστολιές» εις βάρος της ομάδας του Πειραιά.

Όχι. Εμείς τα διαχωρίζουμε. Ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί αδιανόητες, κατάφορες αδικίες. Αλλά και ο ίδιος έχει δώσει δικαιώματα, στο γήπεδο, με κακή εικόνα και ματς τα οποία έπρεπε να πάρει, μπορούσε να πάρει, αλλά εντέλει… δεν μπορούσε.

Όπως και να ‘χει, δεν είναι εικόνα αυτή ομάδας, η οποία τιμά το όνομά της. Έλλειψη ενέργειας, έλλειψη συγκέντρωσης και μια εικόνα σαν… να έχει τελειώσει η σεζόν, μετά την «πιστολιά» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και την κλοπή. Όχι. Δεν έχει τελειώσει. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του Βόλο, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να συνεχίσει με αυτή την εικόνα.

Στο φινάλε, δεν είναι μόνο το βαθμολογικό σκέλος. Ο Ολυμπιακός είσαι, δεν γίνεται να χάνεις με… κάτω τα χέρια, στην έδρα του Άρη. Ξυπνητήρι… τώρα! Η ομάδα πρέπει άμεσα να πάρει μπροστά. Εσωτερικά θα βρει τον τρόπο. Ξαναλέμε, η σεζόν δεν τελείωσε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης