Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σρέντερ είναι εδώ, αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό

Ο Σρέντερ είναι εδώ, αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό
Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 - 11:25

Υποψήφιος. Αυτή είναι η λέξη, η οποία ταιριάζει γάντι, αυτή τη στιγμή, για να περιγράψει το στάτους του Άλφρεντ Σρέντερ, σε σχέση με τη θέση του προπονητή, στον Ολυμπιακό. Ο Σρέντερ είναι εδώ, αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό και αυτή είναι η εικόνα της συγκεκριμένης υπόθεσης, αυτή τη στιγμή. Τίποτα οριστικό δεν υπάρχει, αναφορικά με την πρόσληψη του 50χρονου Ολλανδού, από τον Θρύλο.

Οι συζητήσεις προχωρούν, υπάρχει καλή διάθεση εκατέρωθεν, αλλά μέχρι εκεί. Ο Θρύλος έχει και άλλες λύσεις στη λίστα του. Ο Ολυμπιακός, σε αντίθεση με τα παραμύθια που πουλάει ο βόθρος, είναι πάντα ένας ελκυστικός προορισμός στην Ευρώπη. Το έχει κερδίσει με τα χρόνια παρουσίας του, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τη συνέπεια της Διοίκησής του, στο οικονομικό κομμάτι, αλλά και στις παροχές, συνολικά, σε όσους εργάζονται στον οργανισμό. Το έχει κερδίσει με την εικόνα του γηπέδου Καραϊσκάκη, η οποία έχει συνεπάρει ουκ ολίγες φορές, την Ευρώπη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Είναι γεγονός ότι οι Πειραιώτες εντείνουν τις προσπάθειές τους, να κλείσουν τον προπονητή, ο οποίος θα χτίσει την ομάδα της νέας σεζόν -αρχικά- και των επομένων ετών. Σύντομα θα έχουμε νέα, αλλά όπως είπαμε, η υπόθεση «νέος τεχνικός» δεν εξαντλείται στον Άλφρεντ Σρέντερ.

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του Άλφρεντ Σρέντερ, στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Ξυπνητήρι… τώρα!

Ξυπνητήρι… τώρα!

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του Βόλο, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να συνεχίσει με αυτή την εικόνα.