Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε τρομερή κατάσταση επιθετικά ο Ολυμπιακός Β’, πεντάρα στην Athens Kallithea!

Σε τρομερή κατάσταση επιθετικά ο Ολυμπιακός Β’, πεντάρα στην Athens Kallithea!
Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 - 16:41

Χάρμα ιδέσθαι! Ο ολυμπιακός Β’ ήταν απίθανος, απέναντι στην ομάδα της Καλλιθέας και κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη, με πεντάρα! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπα, με χατ-τρικ! Γκολ και ασίστ ο Κωστή και γενικά μια ομάδα η οποία επιθετικά πέταγε… φωτιές, στο 5-3 του Ολυμπιακού επί της Athens Kallithea στο Ρέντη…

Άξιος αντίπαλος η ομάδα των Νοτίων Προαστίων, η οποία δεν παράτησε το παιχνίδι, ακόμη και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-2. Ο Ολυμπιακός Β’ συνεχίζει την ανοδική του πορεία και προχωρά δυνατά για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το ματς καρέ-καρέ:

5’ Κεφαλιά του Λουκίνα, μετά από κόρνερ, έδιωξε ο Στουρνάρας!

8’ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! Κάθετη του Πινακά στον Μαρίνο, εκείνος έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

13’ ΓΚΟΟΟΟΟΛ! Και δεύτερο γκολ ο Ολυμπιακός Β’! Γύρισμα του Λιάτσου από αριστερά, πλασέ του Αλγκασίμ Μπα και 2-0 η ομάδα του Ιμπαγάσα.

45’+ Μειώνει ο Λουκίνας σε 2-1, για την Athens Kallithea. Μπαίνουν ξανά στο ματς οι φιλοξενούμενοι.

46’ Στη θέση του Πινακά, ο Κωστή.

56’ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 3-1 ο Ολυμπιακός Β’ με τον Μπα, ο οποίος σε τετ-α-τετ σκοράρει και πετυχαίνε χατ τρικ!

61’ Κεραμίδας και Κατσουλίδης, αντί Νίκολιτς και Χρυσόπουλου.

66’ Σαπουντζής, αντί Μπα, για τον Ολυμπιακό Β’.

68’ Μειώνει εκ νέου η Athens Kallithea, με τον Λουκίνα, ο οποίος σε τετ-α-τετ με τον Στουρνάρα δεν αστοχεί και κάνει το 3-2.

70’ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Καταιγισμός! Ο Κωστή, ο οποίος πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο ημίχρονο, βγαίνει τετ-α-τετ και σκοράρει, για το 4-2!

75’ Κι άλλο! Ο Μαρίνος παίρνει την ασίστ από τον Κωστή και αυξάνει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ, για τον Ολυμπιακό Β’!

83’ Έχει «απάντηση» η Athens Kallithea, μειώνοντας σε 5-3 με κεφαλιά του Ιωαννίδη…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Διαβάστε επίσης