Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός B': Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στην ΑΕΚ Β'

Ολυμπιακός B': Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στην ΑΕΚ Β'
Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 - 12:53

Έτοιμος για ακόμα ένα παιχνίδι πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός Β’ που αντιμετωπίζει σήμερα (22/5) την ΑΕΚ Β' στις 16:00, στο Ρέντη, για την 26η «στροφή» της Super League 2. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα η οποία είναι αήττητη στα τελευταία επτά παιχνίδια, με έξι σερί νίκες και μία ισοπαλία στο τελευταίο χρονικά ματς με την Κηφισιά, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει ακόμα μία καλή εμφάνιση.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τη δεύτερη ομάδα της «Ένωσης» χθες, Κυριακή, με προπόνηση στο Ρέντη, με τον Ιμπαγάσα να ανακοινώνει μετά το τέλος του προγράμματος την αποστολή η οποία είναι η εξής: Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπαγκαλιάνης, Μπα, Χρυσόπουλος, Κωστή, Ιμπαγάσα, Καλογερόπουλος, Καράκουτης, Κεραμίδας, Λιάτσος, Μαρίνος, Μαυρουδής, Νίκολιτς, Παπαδούδης, Πινακάς, Σαπουντζής, Σουρλής, Στουρνάρας, Συρμής.

Θυμίζουμε τι ισχυεί για τα εισιτήρια:

«Ο Ολυμπιακός U23, για τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής της BETSSON Superleague 2 απέναντι στην ΑΕΚ Β’ που θα διεξαχθεί στο Π.Κ. Ρέντη (είσοδος Αγίας Άννης 98) τη Δευτέρα 22/05 και ώρα 16:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από το εκδοτήριο του Προπονητικού Κέντρου Ρέντη τη Δευτέρα 22/05 (14:30 -16:00).

Η τιμή των εισιτηρίων είναι: 10€ και η πληρωμή μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με μετρητά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την κάρτα Μέλους τους ή κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα».

Διαβάστε επίσης