Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστια διεθνής επιτυχία για τον Ολυμπιακό η συμφωνία με Κορδόν!

Τεράστια διεθνής επιτυχία για τον Ολυμπιακό η συμφωνία με Κορδόν!
Κυριακή, 21 Μαΐου 2023 - 23:44

Είναι μεγάλη κίνηση για τον Ολυμπιακό η συμφωνία με τον Αντόνιο Κορδόν. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής ήρθε ήδη στην Ελλάδα και αναλαμβάνει δράση, για να τρέξει όλα τα ζητήματα για τους «ερυθρόλευκους».

Σαφέστατα και πρόκειται για μια μεγάλη κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Από την πρώτη στιγμή που τον συνάντηση, ήθελε την επίτευξη αυτής της συμφωνίας. Δεν ήταν εύκολο, κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια και ενδιαφέρον για τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή, τόσο από ομάδες της Ισπανίας, όσο και της Αγγλίας.

Είναι μια μεγάλη μαγκιά του προέδρου του Ολυμπιακού, αυτή με τον Κορδόν. Ο Ολυμπιακός φέρνει έναν τεχνικό διευθυντή υψηλού επιπέδου, που μπορεί να αλλάξει πολλά. Θα μπουν οι σωστές βάσεις, ενώ στην ατζέντα του άμεσα μπαίνει και το ζήτημα του νέου προπονητή για τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» όπως αποδεικνύεται από αυτή την κίνηση, τρέχει για τον Ολυμπιακό, για το μέλλον του. Ο στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή και κάτι καλό στην Ευρώπη. Και η πρόσληψη του Κορδόν, είναι μια τεράστια διεθνής επιτυχία για τους Πειραιώτες!

Διαβάστε επίσης