Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το MEGA για τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Κορδόν (video)

Το MEGA για τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Κορδόν (video)
Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 - 16:15

Ο 49χρονος Ισπανός βρίσκεται από εχθές στην Αθήνα, αποδέχθηκε την πρόταση των ερυθρόλευκων για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία, καθώς ο Κροδόν αποτελεί έναν από τους καλύτερους στη θέση του στην Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια.

Είναι στην Αθήνα ο Ισπανός διοικητικός. Ένας από τους σημαντικότερους «παράγοντες» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Κάποιος που έφτιαξε με τα χέρια του ομάδες του υψηλότερου επιπέδου και που αυτές τις ημέρες μίλησε με club όπως η Μπαρτσελόνα και η Άστον Βίλα προκειμένου να αναλάβει τη διεύθυνση τους.

Είναι εδώ και όπως όλα δείχνουν σήμερα και όλας οι Πειραιώτες θα του προσφέρουν και επίσημα τα κλειδιά της αθλητικής διεύθυνσης του κλαμπ. Ο άνθρωπος που θα αναλάβει κάθε βήμα στον σχεδιασμό του καλοκαιριού. Που θα επιλέξει τον επόμενο προπόνηση. Που θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο μέλλον.

Μια τεράστια επιτυχία για τον Ερυθρόλευκο οργανισμό. Και βέβαια μια πραγματικά πολύ ηχηρή αφετηρία για όσα έρχονται. Λογικά αύριο μαζί με τις ανακοινώσεις θα έρθουν στην επιφάνεια και μια σειρά από πληροφορίες για αυτή την συμφωνία που προέκυψε μέσα από λεπτούς προσωπικούς χειρισμούς του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πηγή: Megatv.com

Διαβάστε επίσης