Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Κομπρέρα, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Κομπρέρα, σύμφωνα με τους Ισπανούς
Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 - 19:45

Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του, έτσι ώστε η ομάδα του Πειραιά να επιστρέψει στην κορυφή και να κατακτήσει τίτλους. Έτσι, είναι λογικό να ακούγονται και να γράφονται διάφορα μεταγραφικά σενάρια για τους «ερυθρόλευκους».

Αυτή τη φορά, το Esports COPE μετέδωσε πως στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Λεάντρο Καμπρέρα. Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός/αριστερός μπακ φαίνεται πως έχει πρόταση από τους «ερυθρόλευκους», ενώ τον διεκδικούν ακόμα η Σάντος, η Γκρέμιο, μία ισπανική ομάδα, μία τούρκικη και μία από το Μεξικό, σύμφωνα πάντα με το ισπανικό Μέσο.

Ο 32χρονος (1,90μ.) αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από την Εσπανιόλ τον Ιανουάριο του 2020 αντί 9.000.000 ευρώ από τη Χετάφε κι έκτοτε κατέγραψε 132 συμμετοχές με δύο γκολ και τρεις ασίστ. Μάλιστα, ο Καμπρέρα έχει αγωνιστεί επίσης με τη φανέλα των Έρκουλες, Νουμάνθια, Σαραγόσα και Κροτόνε.

Το συμβόλαιο του Καμπρέρα εκπνέει το καλοκαίρι του 2026, όμως σε αυτό υπάρχει όρος και δραστική, ύψους 50%, μείωση των αποδοχών του μετά τον υποβιβασμό ενώ μπορεί να παραχωρηθεί δανεικός, εφόσον επιθυμεί ο παίκτης, με την ομάδα που θα τον αποκτήσει να καλείται να καταβάλλει όλο το συμβόλαιό του.

Διαβάστε επίσης