Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για τη νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή ο Ολυμπιακός Β'

Για τη νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή ο Ολυμπιακός Β'
Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 - 12:14

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει ο Ολυμπιακός Β', αντιμετωπίζοντας την Παναχαϊκή, στις 17:00, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της φετινής Super League 2. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από δύο εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας επιστρέφουν στην έδρα τους, με στόχο τη νίκη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν.

Η δεύτερη ομάδα του Θρύλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση το Σάββατο (10/6), με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να ανακοινώνει μετά το τέλος του προγράμματος την εξής αποστολή: Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπαγκαλιάνης, Μπα, Χρυσόπουλος, Κωστή, Ι. Ιμπαγάσα, Καλογερόπουλος, Καράκουτης, Κατσουλίδης, Κεραμίδας, Μαρίνος, Μαυρουδής, Νίκολιτς, Περλέσι, Πινακάς, Σαπουντζής, Σουρλής, Στουρνάρας, Τσέλιος.

Θυμίζουμε τι ισχυεί για τα εισιτήρια:

«Ο Ολυμπιακός U23, για τον αγώνα της 29ης αγωνιστικής της BETSSON Superleague 2 απέναντι στην Παναχαϊκή που θα διεξαχθεί στο Π.Κ. Ρέντη (ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ 98) την Κυριακή 11/06 και ώρα 17:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από το εκδοτήριο του Προπονητικού Κέντρου Ρέντη την Κυριακή 11/06 (15:45 -17:00).

Η τιμή των εισιτηρίων είναι: 10€ και η πληρωμή μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με μετρητά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την κάρτα Μέλους τους ή κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα».

Διαβάστε επίσης