Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποιο ήταν το πιο απολαυστικό «γλέντι» επί του Παναθηναϊκού; (poll)

Ποιο ήταν το πιο απολαυστικό «γλέντι» επί του Παναθηναϊκού; (poll)
Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 - 14:30

Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, σε όλα τα αθλήματα. Η διαφορά επιπέδου των «ερυθρόλευκων» από κάθε άλλη ελληνική ομάδα είναι τεράστια. Καμία ομάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Θρύλο, τον απόλυτο κυρίαρχο του ελληνικού αθλητισμού, σε τρόπαια. Πόσω μάλλον ο «αιώνιος» αντίπαλός του, Παναθηναϊκός, ο οποίος (και) φέτος απέτυχε σχεδόν σε όλα τα αθλήματα, λόγω του Θρύλου, που του στέρησε τα όνειρα για πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο και ευρωπαϊκό βόλεϊ Ανδρών. Και όχι μόνο. Οι νίκες (και) φέτος ήταν... αμέτρητες κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι Τσικνοπέμπτης στον Άγιο Θωμά, γκρεμίστηκε το όνειρο του πρώτου ευρωπαϊκού του ΠΑΟ στον Ερασιτέχνη, όταν ο Ολυμπιακός πέτυχε μία επική ανατροπή, νικώντας με 4-1 σετ, παρότι βρέθηκε πίσω με 1-0. Ο Παναθηναϊκός είχε φτάσει μόλις έναν πόντο μακριά από την πρόκριση στον τελικό, αλλά η ευκαιρία χάθηκε. Και... πόνεσε! Ο Ολυμπιακός πέρασε στον τελικό και κατέκτησε το Challenge Cup, απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Θα το θυμούνται μια ζωή αυτό, δεν θα το ξεχάσουν ποτέ.

Στη συνέχεια, έχουμε τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, που γκρέμισε το όνειρο του πρώτου πρωταθλήματος μετά από 13 χρόνια στο ποδόσφαιρο. Γκολ στον Ναό, 1-0 ο Θρύλος και... κάτω ο Παναθηναϊκός, ξανά χωρίς πρωτάθλημα!

Τέλος, φτάσαμε στα πρόσφατα, στο μπάσκετ, στο απολαυστικό βράδυ του Ιουνίου, την περασμένη Πέμπτη (15/6). Ο κόσμος του Παναθηναϊκού... έσπασε το ΟΑΚΑ, για να γλιτώσει η ομάδα του Σερέλη τον διασυρμό από τον Ολυμπιακό! Για να μην ξεφύγει η διαφορά, για να μην φάνε... 40άρα-50άρα! Θα τους μείνει αξέχαστο και αυτό.

Εσείς, ποιο πιστεύεται ήταν το πιο απολαυστικό «γλέντι» επί του Παναθηναϊκού; Ψηφίστε στο παρακάτω poll!

Poll Maker

Διαβάστε επίσης