Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα δημοσιεύματα για Ντε Φρούτος, Ολυμπιακό και... Ρεάλ

Νέα δημοσιεύματα για Ντε Φρούτος, Ολυμπιακό και... Ρεάλ
Τρίτη, 4 Ιουλίου 2023 - 18:30

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις κινήσεις του για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του ρόστερ του. Με τον Χόρχε Ντε Φρούτος να παραμένει ψηλά στη λίστα του Θρύλου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι Πειραιώτες παραμένουν γερά στο «κόλπο» για την απόκτηση του εξτρέμ της Λεβάντε.

Μάλιστα, ισπανικό δημοσίευμα δίνει μία... άλλη διάσταση στην περίπτωση του φερόμενου μεταγραφικού στόχο των «ερυθρόλευκων», αλλάζοντας τα έως τώρα δεδομένα. Το «estadiodeportivo» μεταφέρει, ότι η Λεβάντε είναι θετική στην παραχώρηση του παίκτη, ωστόσο ζητάει πολλά χρήματα, επειδή έχει μόλις το 50% των δικαιωμάτων του! Συγκεκριμένα, το άλλο 50% των δικαιωμάτων του δεξιοπόδαρου άσου ανήκουν στη Ρεάλ.

Πράγματι, ο Ντε Φρούτος μεταγράφηκε στη «βασίλισσα» το 2018, ωστόσο δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της πρώτης ομάδας, αφού την πρώτη σεζόν έπαιξε στην δεύτερη και έπειτα, δόθηκε δανεικός στη Βαγιαδολίδ.

Η ομάδα του Πειραιά ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον Ντε Φρούτος, το δείχνει και σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις της με τη Λεβάντε για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, η Λεβάντε φέρεται να ζήτησε 8.000.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό, όμως μετά τις πιέσεις του παίκτη (θέλει να αποχωρήσει), «έπεσε» στα 5.000.000.

Πέρα από τον Θρύλο, τον Ισπανό εξτρέμ θέλουν επίσης η Ράγιο Βαγιεκάνο, η Χετάφε, η Θέλτα, η Ρεάλ Μπέτις και η Γρανάδα.

Ο Ντε Φρούτος αρέσει πολύ στους Πειραιώτες, προέρχεται από μία καλή σεζόν με τη Λεβάντε (46 συμμετοχές, πέντε γκολ και οκτώ ασίστ), ενώ είναι και σε πολύ καλή ποδοσφαιρικά ηλικία (26).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης