Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τιμάει το μεροκάματο και με το παραπάνω ο Τσατάλης, «βλέπει» πέναλτι εκτός περιοχής! (video, photo)

Τιμάει το μεροκάματο και με το παραπάνω ο Τσατάλης, «βλέπει» πέναλτι εκτός περιοχής! (video, photo)
Τρίτη, 4 Ιουλίου 2023 - 16:45

Οι τύποι που έχουν πάει σε... άλλο επίπεδο (γράφουμε και καμιά βλακεία, να περνά η ώρα) την επικοινωνία της ΑΕΚ μοίρασαν γέλιο μέχρι δακρύων στη μετάδοση του φιλικού ΑΕΚ-Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, στο AEK TV.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ έδωσε το πρώτο της φιλικό για τη νέα σεζόν το μεσημέρι της Τρίτης (4/7). Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετώπισαν τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, σε ένα ματς που μεταδόθηκε σε live streaming από το AEK TV.

Στο 21', ο Μοχαμάντι έκανε μια προσπάθεια από αριστερά και για... κάποιον λόγο, πήρε την απόφαση να βουτήξει στο χόρτο, λες και πήγε να πιάσει τον... Σταυρό στα Θεοφάνια! Μάλιστα, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, ο διαιτητής, ο οποίος θα... βρεθεί στην λίστα των «εξυγιαντών» για τα μελλοντικά παιχνίδια της ΑΕΚ, έδειξε την άσπρη βούλα, παρότι η βουτιά έγινε περίπου δυο μέτρα έξω από την περιοχή!

Το πιο απίθανο στην όλη υπόθεση, όμως, είναι ο σχολιαστής του AEK TV, ο Τάσος Τσατάλης, ο οποίος τιμάει το μεροκάματο που παίρνει από τον «επενδυτή», δεν ήταν μόνο βέβαιος για μια παράβαση που δεν υπήρξε ποτέ, αλλά και για το ότι όλα αυτά συνέβησαν εντός περιοχής. Μάλιστα, δεν πτοήθηκε ούτε από το ριπλέι, εκεί όπου δεν χωρά καμία αμφιβολία!

Τελικά, ο διαιτητής γλίτωσε, έστω και με καθυστέρηση την απίθανη γκάφα, στήνοντας την μπάλα εκτός περιοχής κι έτσι, ο μοναδικός εκτεθειμένος στο σκηνικό ήταν το κανάλι της ΑΕΚ και ο Τσατάλης, που έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα «διαφορετικότητας» για ακόμα μία φορά...

Μάλιστα, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς δεν το άφησε ασχολίαστο αυτό το γεγονός και τον... γλέντησε, με ανάρτηση του στα social media.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης