Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ορεξάτος και αποφασισμένος ο Φορτούνης!

Ορεξάτος και αποφασισμένος ο Φορτούνης!
Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023 - 20:15

Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα του Ολυμπιακού στο φιλικό με τη Σλοβάτσκο. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είδε για πρώτη φορά τους παίκτες του σε δράση, σε ένα ματς στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» ξεμούδιασαν από τις απαιτητικές προπονήσεις.

Οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν με 2-1 των Τσέχων με 2 γκολ του πολύ καλού Ελ Αραμπί, ωστόσο από τους «ερυθρόλευκους» ξεχώρισε για ακόμα μία φορά ο Κώστας Φορτούνης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δήλωσε από νωρίς «παρών» και έδειξε ότι μπορεί να έχει και πάλι καταλυτικό ρόλο στο ρόστερ και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φτάσει ξανά στην κορυφή.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Φορτούνης, καθώς ο παικταράς του Θρύλου αγωνίστηκε με μεγάλη όρεξη και έδειξε αποφασισμένος να κάνει τα πάντα στο χορτάρι, για να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά. Μάλιστα, ο Φορτούνης ήταν ο δημιουργός του δεύτερου τέρματος του Ολυμπιακού, καθώς είδε αμέσως την κίνηση του Ελ Αραμπί προς το αντίπαλο τέρμα και με εξαιρετική κάθετη στην πλάτη της άμυνας της Σλοβάτσκο έβγαλε στον Μαροκινό, ο οποίος τελείωσε υποδειγματικά τη φάση, παιρνώντας και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Διαβάστε επίσης