Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι επόμενες κινήσεις...

Οι επόμενες κινήσεις...
Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 - 10:50

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ολοκληρώνει τις πρώτες του μεταγραφικές προσθήκες και συνεχίζει ο Ολυμπιακός!

Η εβδομάδα ξεκινάει με μεταγραφές για τους «ερυθρολεύκους», που υποδέχονται σήμερα δύο ποδοσφαιριστές: Τον Βιθέντε Ιμπόρα και τον Κίνι.Ο Αντόνιο Κορδόν «έτρεξε» τις διαδικασίες και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται να προσθέσει στο «οπλοστάσιό» του τους δυο Ισπανούς άσους. Αλλά έχουμε και συνέχεια. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «ερυθρολεύκων» περιλαμβάνει την απόκτηση κι άλλων παικτών.

Σε πρώτο πλάνο είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ. Η περίπτωση του Μάρκος Αντρέ είναι μία από τις υποθέσεις που δουλεύουν στους Πειραιώτες με φόντο την κάλυψη του κενού στην κορυφή της επίθεσης, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Βαλένθια για την αγορά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος φορ είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό καθώς θεωρεί τον Θρύλο μεγάλο κλαμπ. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις πάνω στο θέμα, με τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού να βρίσκεται ήδη στην Ισπανία για τις μεταγραφικές υποθέσεις.

Ταυτόχρονα, όμως, δεν σημαίνει πώς δεν «δουλεύουν» για τις άλλες θέσεις. Επίσης, οι Πειραιώτες προσανατολίζονται σε μεταγραφές και σε άλλες θέσεις, καθώς στόχος είναι να αποκτηθεί εξτρέμ, όπως και κεντρικοί αμυντικοί. Εφόσον κλείσει και η υπόθεση του κεντρικού επιθετικού, ο Αντόνιο Κορδόν θα τρέξει και τις άλλες υποθέσεις.

Διαβάστε επίσης