Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έντονη φημολογία για συμφωνία με Χόλσγκροουβ

Έντονη φημολογία για συμφωνία με Χόλσγκροουβ
Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 - 21:44

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από την Αυστρία και συνεχίζει την σκλήρη δουλειά ενόψει της σεζόν που έρχεται, αλλά πάντα στο παρασκήνιο συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις. Η ενίσχυση της ομάδας δεν έχει βγει ποτέ από το «κάδρο» και η πραγματικότητα είναι πως ο Θρύλος θέλει να βρει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, σε ορισμένες θέσεις, στις οποίες χρειάζεται τόνωση, για να ανεβάσει την ποιότητά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πορτογάλια, ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την Πάσος Φερέιρα και θα εκπροσωπεί πλέον τον Ολυμπιακό. «Ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό», αναφέρει χαρακτηριστικά το πορτογαλικό Μέσο, επικαλούμενο πηγή κοντά στην Πάσος Φερέιρα, ωστόσο από τον Ολυμπιακό δεν έχει υπάρξει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση.

Ο Χόλσγκροουβ ξεκίνησε την καριέρα του από την Αγγλία και τη Ρέντινγκ, χωρίς να έχει αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα του συλλόγου. Έχει παίξει δανεικός στην ισπανική Ατλέτικο Μπαλεάερες, πραγματοποιώντας 22 συμμετοχές ενώ για δύο χρόνια ήταν στη Θέλτα, κάνοντας 6 εμφανίσεις με 1 γκολ με την πρώτη ομάδα, ενώ είχε 52 ματς με τη δεύτερη (με 6 γκολ και 2 ασίστ). Στη συνέχεια μετακόμισε στην Πορτογαλία για την Πάσος Φερέιρα με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια.

Διαβάστε επίσης