Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... σκληρή πλευρά του κόουτς του Ολυμπιακού!

Η... σκληρή πλευρά του κόουτς του Ολυμπιακού!
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 - 20:32

Αναφέρουμε συχνά, πως ο Μαρτίνεθ έχει βάλει τους κανόνες του στον Ολυμπιακό και δεν περνάει τίποτα απαρατήρητο. Και δεν μιλάμε μόνο για θέματα που αφορούν τον αγωνιστικό χώρο, αλλά κυρίως εκτός αυτών. Άλλωστε, τα αποδυτήρια είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα, με τα οποία ασχολείται ο Ισπανός προπονητής του Θρύλου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στην Αυστρία, πάντως, τα «τσέκαρε» όλα. Το πως ντύνονται οι ποδοσφαιριστές ανάλογα με την περίσταση, το πως είναι η κόμμωση τους και άλλα πολλά. Έδινε μεγάλη έμφαση και σε άλλα πράγματα, όπως το τι ώρα έδιναν το «παρών» για το γεύμα της ομάδας και όχι μόνο.

Γενικότερα, αυτό που αξίζει κανείς να αναφέρει για τον Μαρτίνεθ είναι, πως η πειθαρχία είναι το... παν για αυτόν. Όσο ευγενικός και φιλικός είναι με τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τους ανθρώπους των ΜΜΕ, άλλο τόσο αυστηρός και σκληρός είναι σε πράγματα που αφορούν την ομάδα.

Ήρθε στην Ελλάδα για να δουλέψει με τους δικούς του κανόνες και όλοι είναι... υποχρεωμένοι να τους ακολουθήσουν και να τους σεβαστούν. Το μόνο σίγουρο είναι, πως ο Ισπανός είναι «κανονικός» προπονητής και ήρθε για να αφήσει το στίγμα του στην κορυφαία ομάδα της χώρας, τον Ολυμπιακό!

Πηγή: redking.gr

Διαβάστε επίσης