Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενσωματώνεται στην «ερυθρόλευκη» προετοιμασία ο Καμαρά!

Ενσωματώνεται στην «ερυθρόλευκη» προετοιμασία ο Καμαρά!
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 - 18:56

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Αυστρία. Με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά στην Ελλάδα, από το Σάββατο (22/7), με «φόντο» την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους για τη νέα σεζόν.

Μετά την επιστροφή από την Αυστρία και το διήμερο ρεπό, οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, το Σάββατο το απόγευμα. Με τον Αγκιμπού Καμαρά να αναμένεται στο αθλητικό κέντρο του Θρύλου, ξεκινώντας τη σκληρή δουλειά.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει να «τσεκάρει» τον νεαρό χαφ από τη Γουινέα, ώστε να αποφασίσει για το μέλλον του στην ομάδα του Πειραιά. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός απάντησε «όχι» στη Ραπίντ Βιέννης, αλλά και στον Ατρόμητο, σε προτάσεις για την παραχώρηση του παίκτη.

Ο νεαρός άσος, λοιπόν, θα περάσει και αυτός από την διαδικασία αξιολόγησης του Ισπανού τεχνικού των Πειραιωτών. Άλλωστε, ο Μαρτίνεθ ήθελε μαζί του τον Αγκιμπού στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» στην Αυστρία, ωστόσο δεν τα κατάφερε, εξαιτίας της συμμετοχής του με την Εθνική Γουινέας στο Copa Africa U23 στο Μαρόκο (μαζί με τον Αλγκασίμ Μπα).

Όπως φαίνεται, ο Καμαρά θα ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, με «φόντο» τα εκτός έδρας φιλικά με την Ρέιντζερς (26/7) και την Νόριτς (29/7).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης