Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρόταση ο Ολυμπιακός για Mπορέ» (photo, videos)

«Πρόταση ο Ολυμπιακός για Mπορέ» (photo, videos)
Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 - 15:45

Ένα νέο όνομα φαίνεται πως έρχεται στην επιφάνεια για τον Ολυμπιακό. Αυτήν τη φορά από την Αργεντινή. Και αφορά τη γραμμή κρούσης. Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος από την Αργεντινή αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ραφαέλ Μπορέ, της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράγος Σέζαρ Λουίς Μερλό, ο οποίος είχε ενημερώσει και για το deal των Πειραιωτών με τον Νικολάς Φρέιρε, ο Θρύλος φαίνεται πως έχει καταθέσει επίσημη πρόταση προς τους Αετούς για τον 27χρονο Κολομβιανό φορ ο οποίος είναι πιθανό να αποχωρήσει στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι.

Ο Σάντος Μπορέ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 47 ματς με την Άιντραχτ, τα 8 εξ αυτών στο Champions League με απολογισμό τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.

Στην ομάδα της Φρανκφούρτης βρίσκεται από το 2021, πανηγυρίζοντας και την κατάκτηση του Europa League πέρυσι, ενώ το μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα του ήταν η Ρίβερ Πλέιτ στην οποία αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια με απολογισμό 56 γκολ και 18 ασίστ σε 149 αναμετρήσεις καθώς και έξι τρόπαια, μεταξύ των οποίων το Κόπα Λιμπερταδόρες του 2018 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Δείτε τον εν δράσει:

Διαβάστε επίσης

Βρούτσης αντί Οικονόμου στον Αθλητισμό

Βρούτσης αντί Οικονόμου στον Αθλητισμό

Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από υπουργός Προστασίας του Πολίτη, στη θέση του μπήκε ο Γιάννης Οικονόμου και αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού ανέλαβε ο Γιάννης Βρούτσης.