Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρτίνεθ έχει τον τρόπο του

Ο Μαρτίνεθ έχει τον τρόπο του
Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 - 19:26

Επιμέλεια: Δημήτρης Ασωνίτης

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός φέτος έχει επιλέξει να κινηθεί με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σε σχέση με πέρσι. Στον Θρύλο επικρατεί ψυχραιμία και άπαντες δουλεύουν αθόρυβα, για το καλό της ομάδας. Την περσινή σεζόν οι Πειραιώτες απέκτησαν παίκτες από την αρχή της προετοιμασίας, έφεραν στο Λιμάνι μεγάλα ονόματα και τελικά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή. Φέτος, τα πράγματα είναι διαφορετικά, οι Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχουν πάρει τα... κλειδιά της ομάδας σπίτι τους και έχουν δημιουργήσει ένα πλάνο το οποίο μέχρι στιγμής αποδίδει.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τους Κίνι, Ιμπόρα και Φρέιρε και φυσικά θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Είναι απολύτως λογικό, η ομάδα δεν βρίσκεται στην... τύχη της όπως πολλοί θέλουν να πιστεύουν, ούτε είναι παρατημένη. Σε καμία περίπτωση. Ο Θρύλος έχει έναν προπονητή ο οποίος περνά τις δικές του νέες ιδέες και η εικόνα των ποδοσφαιριστών αλλάζει καθημερινά.

Η ομάδα βρίσκεται ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας. Μπορεί το φιλικό με τη Ρέιντζερς να μην είναι το απόλυτο κριτήριο, όμως όλοι είδαμε ένα σύνολο να μάχεται, να έχει τσαμπουκά και να δείχνει ότι αποκτά τη χαμένη του ταυτότητα. Ο Μαρτίνεθ έχει τον τρόπο του, δουλεύει σκληρά και εννοείται ότι θέλει να πετύχει. Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει εκεί που αξίζει, διότι έχει ανθρώπους που δουλεύουν καθημερινά πάνω σε αυτό. Χρειάζεται ψυχραιμία και τα πάντα θα κριθούν στο τέλος της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης