Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο Πορόσο «κάρφωσε» την Πόρτο μέσα στο Ντραγκάο! (video)

Όταν ο Πορόσο «κάρφωσε» την Πόρτο μέσα στο Ντραγκάο! (video)
Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2023 - 10:35

Ο Ολυμπιακός, κάτω από άκρα μυστικότητα κινήθηκε και φέρνει στην Ελλάδα για να ντύσει στα «ερυθρόλευκα» τον Τζάκσον Πορόσο. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός από τον Ισημερινό έκανε φέτος το «ξεπέταγμά» του και εύλογα μπήκε στο στόχαστρο πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Το περασμένο καλοκαίρι η Τρουά τον απέκτησε έναντι τριών εκ. Ευρώ από τη Μποαβίστα ενώ είναι ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας του έχοντας παρουσία και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο στο Κατάρ.

Μάλιστα, ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έχει πετύχει κάτι σπουδαίο, το οποίο έχει μείνει χαραγμένο στο βιογραφικό του.

Συγκεκριμένα, ήταν 13 Φεβρουαρίου του 2021, όταν η Πόρτο υποδέχθηκε στο Ντραγκάο την Μποαβίστα για την 19η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, με τον Πορόσο να παίρνει φανέλα βασικού με την ομάδα από το προάστιο του Οπόρτο.

Ο 20χρονος τότε κεντρικός αμυντικός από το Εκουαδόρ, μάλιστα στο 8ο λεπτό είχε ανοίξει το σκορ, σε 0-1 με κεφαλιά (αποτελεί και σημείο αναφοράς του παιχνιδιού του), με την ομάδα του Πορόσο να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) κόντρα στην Πόρτο του Κονσεισάο

Ο Πορόσο, εκείνη την σεζόν είχε σημειώσει άλλο ένα τέρμα, στο ματς Μποαβίστα-Προτιμονένσε, όπου με δικό του γκολ, χάρισε τη νίκη με 1-0 στην ομάδα του.

Eπιμέλεια: Aντώνης Αντωνίου

Διαβάστε επίσης