Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο Πορόζο είχε τραβήξει τo «βλέμμα» της Σίτι!

Όταν ο Πορόζο είχε τραβήξει τo «βλέμμα» της Σίτι!
Σάββατο, 5 Αυγούστου 2023 - 18:17

Πριν από έναν χρόνο περίπου, την άνοιξη του 2022, ο Πορόσο είχε τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων της Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Πολίτες» σκέφτονταν πολύ σοβαρά να καταθέσουν πρόταση στην Μποαβίστα, στην οποία και αγωνιζόταν τότε, προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον σέντερ μπακ από τον Ισημερινό.

Η πορτογαλική ομάδα τον κοστολογούσε στα 3 εκατομμύρια ευρώ και η υπόθεσή του δεν προχώρησε, ωστόσο δεν είναι τυχαίο το ότι τελικά κατέληξε στην Τρουά, έναν από τους συλλόγους που ανήκουν στον όμιλο της Μάντσεστερ Σίτι, το «City Football Group», μαζί με την Τζιρόνα, την Νιου Γιορκ Σίτι και την Μελμπούρν Σίτι. Για τον Πορόσο πάντως είχε υπάρξει ενδιαφέρον και από την Λάτσιο αλλά και την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία.

«Ναι, είναι το όνειρο κάθε παίκτη να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Δουλεύω πολύ και όλοι οι παίκτες πάντα ήθελαν να είναι εκεί, στο καλύτερο πρωτάθλημα» είχε πει σε συνέντευξη του ο Πορόσο. Να σημειωθεί πως ο υψηλόσωμος στόπερ ήταν «παρών» στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο και μάλιστα κατέγραψε ολόκληρο 90λεπτο στο πιο απαιτητικό ματς της ομάδας του και συγκεκριμένα στο 1-1 με την Ολλανδία, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων.

Διαβάστε επίσης