Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λάτιν «σαφάρι» για εξτρέμ!

Λάτιν «σαφάρι» για εξτρέμ!
Κυριακή, 6 Αυγούστου 2023 - 00:04

Ανέκαθεν ο Ολυμπιακός είχε τις «κεραίες» του στη λάτιν αγορά. Μια αγορά, που γνωρίζει καλά τόσο ο αθλητικός διευθυντής του Θρύλου, Αντόνιο Κορδόν, όσο και ο Μαρτίνεθ. Άλλωστε δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στην Ελλάδα και φόρεσαν τη φανέλα με το δαφνοστεφανομένο έφηβο στο στήθος.

Oι «ερυθρόλευκοι» θέλει να… τρέξει τις εξελίξεις και για τον αριστεροπόδαρο εξτρέμ που επιθυμεί ο 42χρονος τεχνικός. Η προτίμηση στους λάτιν είναι ξεκάθαρη, ενώ πρέπει να έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Τα οποία είναι η ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια και τα καλά ποσοστά στο ένας με έναν. Ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο και σε αυτό το κομμάτι θα υπάρξουν εξελίξεις έως τη Δευτέρα!

Πάντως το όνομα του πρώην άσου της Μπενφίκα και νυν της Θέλτα, Φράνκο Τσέρβι , που προτάθηκε και υπήρξαν θετικά σχόλια, ίσως να απασχολήσει. Γιατί έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, φέρεται να μπήκε στην λίστα του Αντόνιο Κορδόν, αλλά δεν είναι ψηλά, με τον Ισπανό Αθλητικό Διευθυντή του Θρύλου, να βολιδοσκοπεί ότι καλύτερο και ιδανικό κυκλοφορεί στην αγορά, για την ενίσχυση του έμψυχου «ερυθρόλευκου»

Επιμέλεια: Aντώνης Αντωνίου

Διαβάστε επίσης