Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πιθανή ενδεκάδα και το πιθανό ντεμπούτο των Σκάρπα και Μπρίνιτς

Η πιθανή ενδεκάδα και το πιθανό ντεμπούτο των Σκάρπα και Μπρίνιτς
Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 - 13:47

Ξεκινάει το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ξεκάθαρο στόχο να επιστρέψει στους τίτλους και να κατακτήσει το 48ο πρωτάθλημα στην ένδοξη ιστορία του.

Η αρχή θα γίνει απόψε κόντρα στον Πανσερραικό στις 22:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Nτιέγκο Μαρτίνεθ να αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με εκείνη που είχε χρησιμοποιήσει στα ματς με την Γκενκ

Το «φρεσκάρισμα» στην ομάδα θεωρείται απαραίτητο, καθώς ακολουθεί η πρώτη «μάχη» με την Τσουκαρίτσκι.

Ο Μαρτίνεθμπορεί να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ωστόσο, μοιάζει σχεδόν σίγουρο ότι θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε νέους παίκτες, δίνοντας «ανάσες» στους έως τώρα βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Η μόνη ανησυχία του μετά το ματς στο Βέλγιο αφορούσε στην κατάσταση του Μαντί Καμαρά, που αποχώρησε με ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, κούτσαινε ελαφρά. Αν είναι εντάξει θα παίξει, διαφορετικά είναι πιθανό να πάρει τη θέση του στον άξονα δίπλα στον Ιμπόρα ο λυτρωτής του Βελγίου, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Μία πιθανή 11άδα απαρτίζεται απ’ τους Πασχαλάκη, Κίνι, Ρέτσο, Φρέιρε, Ροντινέι, Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά (ή Αλεξανδρόπουλο), Μπιελ, Φορτουνη, Μασούρα, Ελ Αραμπί (ή Ελ Κααμπί)

Από εκεί και πέρα, ανοιχτό είναι να δώσει ντεμπούτο απόψε ο Μαρτίνεθ στον Σκάρπα, ενδεχομένως και στον Μπρίνιτς, στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού με τον Πανσερραϊκό στο (άδειο) Καραϊσκάκη. Και οι δύο παίκτες συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή από τον Ισπανό τεχνικό, παρότι έχουν μόλις μία προπόνηση, χθες το βράδυ, στα πόδια τους.

Διαβάστε επίσης