Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το 16ο «θύμα» του Ελ Αραμπί!

Το 16ο «θύμα» του Ελ Αραμπί!
Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 - 12:57

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, παρότι έφτασε τελικά στη νίκη με 2-0.

Ο Πεπ Μπιέλ στο 63′ έλυσε τον γόρδιο δεσμό, την ώρα που είχε χρειαστεί να βρίσκονται στο τερέν πέντε επιθετικοί! Τα σύννεφα έδιωξε οριστικά στο 87′ ο Ελ Αραμπί από την άσπρη βούλα μετά από πέναλτι και μεγάλωσε κι άλλο τη λίστα του. Τι λίστα αυτή; Συνολικά, στην έως τώρα θητεία του ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην Ελλάδα, έχει αντιμετωπίσει 18 ομάδες και oι μοναδικές ομάδες που δεν έχει σκοράρει απέναντί τους είναι ο Απόλλων Σμύρνης και ο Λεβαδειακός.

Ωστόσο, η 17η ομάδα απέναντι στην οποία βρίσκει δίχτυα στο ελληνικό πρωτάθλημα ο πολύμπειρος επιθετικός ήταν ο νεοφώτιστος Πανσερραϊκός.

Τα περισσότερα γκολ τα έχει σημειώσει απέναντι στην ΑΕΚ, με την οποία έχει σκοράρει 9 φορές σε 19 αναμετρήσεις. Τον μεγαλύτερο μέσο όρο τον έχει με αντίπαλο τον ΠΑΣ Λαμία, όπου σε 8 ματς έχει σημειώσει 7 γκολ.

Ο ΟΦΗ είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες, μιας και σε 8 αναμετρήσεις έχει μόλις 2 γκολ. Ο Μαροκινός έχει σημειώσει τέσσερα χατ τρικ στην καριέρα του στην Super League, με τα δύο να είναι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, ενώ έχει από ένα με ΠΑΣ Λαμία και Βόλο.

Διαβάστε επίσης

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα του κόσμου (video)

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα του κόσμου (video)

Το πρώτο του τρόπαιο επί αμερικανικού εδάφους, πανηγύρισε ο Λιονέλ Μέσι, την ώρα που ο Νεϊμάρ γνώριζε την αποθέωση από τους φίλους της Αλ Χιλάλ κατά την επίσημη παρουσίασή του. Στην Αγγλία, η Σίτι νίκησε 1-0 τη Νιουκάστλ και η Τότεναμ 2-0 την Γιουνάιτεντ. Στην Ισπανία η Ρεάλ πέρασε με 3-1 από την Αλμερία.