Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατή κλήρωση, αλλά ο Θρύλος μπορεί να προκριθεί

Δυνατή κλήρωση, αλλά ο Θρύλος μπορεί να προκριθεί
Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:54

Επιμέλεια: Δημήτρης Ασωνίτης

Ο Ολυμπιακός έμαθε το μεσημέρι της Παρασκευής τους τρεις αντιπάλους του στον πρώτο όμιλο του Europa League. Στο δρόμο του για τα νοκ άουτ θα βρει τη Γουέστ Χαμ, τη Φράιμπουργκ και την Τόπολα. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο και κανένα ματς δεν είναι δύσκολο. Όλα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο, εκεί που ανανεωμένος Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για την πρόκριση.

Η Γουέστ Χαμ είναι μία ισχυρή ομάδα, η οποία τερμάτισε πέρσι στην 7η θέση της Premier League. Φυσικά, όταν μιλάμε για Premier League, καταλαβαίνουμε το επίπεδο της ομάδας. Ο Θρύλος τα έχει βάλει στο παρελθόν και με πιο δυνατά ονόματα και τα κατάφερε. Στην καλή του ημέρα δεν φοβάται κανέναν.

Στο δρόμο του θα βρει ξανά τη Φράιμπουργκ. Πέρσι δεν βρέθηκε και στα καλύτερα του. Ηττήθηκε με 0-3, ενώ στη Γερμανία πήρε την ισοπαλία (1-1). Φέτος, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση και είναι έτοιμοι να πάρουν... εκδίκηση από τους Γερμανούς, οι οποίοι τερμάτισαν στην 5η θέση της Bundesliga. Τέλος, η αδύναμη, Τόπολα από τη Σερβία. Φυσικά, ο Ολυμπιακός είναι πολλά επίπεδα παραπάνω από τους Σέρβους, ωστόσο άπαντες στο Λιμάνι γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να την υποτιμήσουν. Φυσικά, πρόκειται και για μία πολύ καλή ευκαιρία για ακόμα ένα ταξίδι στη γειτονική χώρα.

Η κλήρωση είναι δυνατή, θα έχει ωραία και ανταγωνιστικά παιχνίδια, όμως ο Ολυμπιακός δείχνει ήδη ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και βήμα-βήμα μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά!

Διαβάστε επίσης