Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρινάκης: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Μαρινάκης: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα»
Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2023 - 15:25

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Γουέστ Χαμ, τη Φράιμπουργκ και την Μπάτσκα Τόπολα στους ομίλους του Europa League. Ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης, σχολίασε την κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης και τόνισε: «Εχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Βλέπουμε κάτι καλύτερο φέτος, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αν η ομάδα στηθεί ακόμα καλύτερα, γιατί έχει νέους παίκτες που χρειάζονται προσαρμογή, θα τα πάμε καλύτερα και είμαστε αισιόδοξοι».

Αρχικά, ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Πολύ δύσκολη κλήρωση. Παίζουμε με δύο ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Το περιμέναμε, μέχρι σήμερα οι κληρώσεις μας τις περισσότερες φορές είναι δύσκολες. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Βλέπουμε κάτι καλύτερο φέτος και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αν η ομάδα στηθεί ακόμα καλύτερα, γιατί έχει νέους παίκτες που χρειάζονται προσαρμογή, θα τα πάμε καλύτερα και είμαστε αισιόδοξοι».

Με τον ηγέτη των Πειραιωτών να συμπληρώνει: «Καιρός ήταν. Αισθανόμασταν μια μοναξιά να είμαστε μόνοι μας και να εκπροσωπούμε τη χώρα. Είμαι χαρούμενος που βλέπω τέσσερις ομάδες σε ομίλους του Europa League. Ακόμα καλύτερα αν είχαν πάει οι ομάδες μας στο Champions League. Όταν βλέπουμε τους αντιπάλους να προοδεύουν, προοδεύουμε και εμείς. Έχει έρθει η ώρα οι ελληνικές ομάδες να μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν και στην Ευρώπη. Εύχομαι οι ελληνικές ομάδες να περάσουν και να αποδείξουν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να κάνει μεγάλη πρόοδο».

Τέλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπογράμμισε: «Σίγουρα, η περσινή μας πορεία δεν ήταν καλή. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που βοήθησαν σε αυτό. Θεωρούμε, ότι φέτος, θα πάμε καλύτερα. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες, στον προπονητικό και το τεχνικό τιμ. Είμαστε όλοι πάνω από την ομάδα. Είμαι αισιόδοξος».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης