Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο παικταράς Σολμπάκεν είναι εδώ και ανεβάζει ποιότητα τον Ολυμπιακό! (videos)

Ο παικταράς Σολμπάκεν είναι εδώ και ανεβάζει ποιότητα τον Ολυμπιακό! (videos)
Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2023 - 21:47

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω! Περιμένω πως και πως να παίξω εντός έδρας, μπροστά σε αυτό τον κόσμο», δήλωσε ο Όλα Σολμπάκεν, κατά την άφιξη του στην Ελλάδα, για τον Ολυμπιακό.

Ο Νορβηγός παικταράς βρίσκεται... ορεξάτος στη χώρα μας, από την Παρασκευή (1/9) το πρωί και ετοιμάζεται να φορέσει τη «βαριά» και ένδοξη φανέλα του Θρύλου. Με τον διεθνή εξτρέμ να μετακομίζει στους «ερυθρόλευκους» με δανεισμό για ένα χρόνο από τη Ρόμα (με οψιόν αγοράς 5,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το Sky Sports).

Μια τεράστια μεταγραφή για τους Πειραιώτες, που με τον Σολμπάκεν, προσθέτουν πολύ ποιοτικά στοιχεία μεσοεπιθετικά!

Παρά τις προτάσεις από τη Σασουόλο, την Μπολόνια, τη Λιλ, τη Βόλφσμπουργκ, την Σαουθάμπντον και τη Λιντς, ο διεθνής εξτρέμ, με χρηματιστηριακή αξία 3,5 εκατ. ευρώ, «ψήφισε» Ολυμπιακό. Ο Θρύλος κέρδισε τη «μάχη» για τον Σολμπάκεν, παρά τις πολλές προτάσεις του.

Ο Σολμπάκεν πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση και σίγουρα, μπορεί να κάνει τη διαφορά με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο 24χρονος εξτρέμ, που είναι οκτώ φορές διεθνής με τη Νορβηγία και μετράει 15 ματς με τη Ρόμα, τα 14 την περασμένη σεζόν (επτά βασικός, επτά ως αλλαγή) και ένα τη φετινή, ταιριάζει «φουλ» στο αγωνιστικό στυλ των Πειραιωτών και του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Να σημειωθεί, ότι πριν από τη Ρόμα, ο νέος εξτρέμ του Ολυμπιακού (1,86μ.) αγωνίστηκε στην Μπόντο Γκλιμτ (91 ματς, 20 γκολ, 24 ασίστ), με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Νορβηγίας, ενώ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Conference League, το 2022.

Δείτε τα βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης