Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος κόντρα σε... 630.000.000 ευρώ!

Ο Θρύλος κόντρα σε... 630.000.000 ευρώ!
Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2023 - 23:33

Για άλλη μία σεζόν, ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Για 13η διαδοχική χρονιά, ο Θρύλος θα αγωνίζεται σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μια επίδοση ασύλληπτη για τα ελληνικά δεδομένα! Ο κορυφαίος σύλλογος στην Ελλάδα, ο μόνιμος και πραγματικός πρέσβης του ποδοσφαίρου μας, συμμετέχει στον πρώτο όμιλο του Europa League, με αντιπάλους την Γουέστ Χαμ, τη Φράιμπουργκ και την Μπάτσκα Τόπολα.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την άσχημη περσινή σεζόν, θέλουν να επιστρέψουν στις μεγάλες εμφανίσεις στην Ευρώπη και να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν από τον όμιλο, με ξεκάθαρο στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Πειραιώτες, ωστόσο, δεν θα έχουν εύκολο έργο στη φάση των ομίλων του Europa League, αφού θα αντιμετωπίσουν τρεις ομάδες με χρηματιστηριακή αξία... 630.000.000 ευρώ!

Ο Ολυμπιακός «έπεσε» στο πρώτο όμιλο της διοργάνωσης με την πασίγνωστη, ισχυρή και πολύ ιστορική Γουέστ Χαμ, με αξία -βάσει Transfermarkt- 443.150.000 ευρώ (πέρυσι, κατέκτησε το Conference League, ενώ πρόπερσι, έφτασε στα ημιτελικά του Europa League), την ταχύτατη και πολύ δεμένη γερμανική Φράιμπουργκ (164.580.000) και τη δευτεραθλήτρια Σερβίας, Μπάτσκα Τόπολα (22.080.000).

Ωστόσο, ο Θρύλος «χτίζεται» μεθοδικά από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ενισχύεται εξαιρετικά από τον Αντόνιο Κορδόν, με στόχο την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και φυσικά, μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Στην ιστορία τους, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μεγάλες νίκες κόντρα σε μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και αυτό θέλουν και φέτος στο Europa League, να επιστρέψουν στις μεγάλες βραδιές και μπορούν να το κάνουν, αφού διαθέτουν και εμπειρία και ποιότητα.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, μπροστά σε άλλη μία μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης